Vuokrasopimuksen irtisanominen

Irtisanomisaika

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jos irtisanominen tehdään kuukauden 1. – 15. päivä, päätetään vuokrasopimus aikaisintaan seuraavan kuun 15 päivä. Päättymispäiväksi voidaan määrittää myös myöhäisempi ajankohta. Irtisanomisilmoituksen tulee olla perillä asiakaspalvelussamme viimeistään 15. päivä.

Jos irtisanominen tehdään 15. päivän jälkeen, päättyy vuokrasopimus aikaisintaan seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Päättymispäiväksi voidaan määrittää myös myöhäisempi ajankohta.
Irtisanomisilmoituksen tulee olla perillä asiakaspalvelussamme viimeistään kuun viimeisenä päivänä.

Sähköinen irtisanominen

Voit tehdä asuntosi vuokrasopimuksen irtisanomisen sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Siirry sähköiseen irtisanomiseen

Sähköinen asiointi vaatii pankkitunnistautumisen. Tunnistautuminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Sähköinen irtisanominen on mahdollista seuraavien pankkien tunnuksilla: Handelsbanken, OP, Nordea, Danske Bank ja S-Pankki. Pankkitunnistautuminen vastaa kirjallista allekirjoitusta.

Järjestelmäuudistuksen vuoksi asiakkaat, joiden vuokrasopimus on alkanut vuonna 2019 eivät voi toistaiseksi irtisanoa sopimustaan sähköisesti. Vuokrasopimus irtisanotaan alla olevalla lomakkeella.

Irtisanominen lomakkeella

Jos käytössäsi ei ole pankkitunnuksia, voit tehdä irtisanomisen kirjallisesti, joko käyttämällä lomakettamme tai vapaamuotoisella ilmoituksella. Kirjallisen allekirjoitetun irtisanomisilmoituksen voi postittaa, tuoda asiakaspalveluumme tai skannata sähköpostin liitteeksi ja lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@espoonasunnot.fi.

Tutustu poismuutto-ohjeisiin