Vuokrasopimuksen irtisanominen

Irtisanomisaika

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jos irtisanominen tehdään kuukauden 1. – 15. päivä, päätetään vuokrasopimus aikaisintaan seuraavan kuun 15 päivä. Päättymispäiväksi voidaan määrittää myös myöhäisempi ajankohta. Irtisanomisilmoituksen tulee olla perillä asiakaspalvelussamme viimeistään 15. päivä.

Jos irtisanominen tehdään 15. päivän jälkeen, päättyy vuokrasopimus aikaisintaan seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Päättymispäiväksi voidaan määrittää myös myöhäisempi ajankohta.
Irtisanomisilmoituksen tulee olla perillä asiakaspalvelussamme viimeistään kuun viimeisenä päivänä.

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Järjestelmäuudistuksen vuoksi vuokrasopimusta ei voi tällä hetkellä irtisanoa sähköisesti. Vuokrasopimus irtisanotaan alla olevalla lomakkeella.

Irtisanomislomake pdf / docx

Irtisanomislomake toimitetaan sähköpostitse allekirjoitettuna ja skannattuna osoitteeseen asiakaspalvelu(at)espoonasunnot.fi tai postitse osoitteeseen Espoon Asunnot Oy, Upseerinkatu 3 B, 02600 Espoo. Voit myös tuoda lomakkeen meille aukioloaikoinamme tiistaisin kello 13-15 tai torstaisin kello 9-12.

Uusi järjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2020 alussa. Tämän jälkeen vuokrasopimuksen sähköinen irtisanominen on jälleen mahdollista.

Tutustu poismuutto-ohjeisiin