Fickenkujalta koti pienille ja isommille perheille sekä tilaa kotona työskenteleville

Yksi Espoon Asuntojen vuoden 2016 uudiskohteista on Kauklahteen rakentuva Fickenkuja 1. Kohde tarjoaa koteja niin pientä kaksiota etsiville kuin suurempaa perhekotia tarvitseville. Fickenkujan erikoisuus ovat kuusi huoneistoa, joiden yhteyteen on suunniteltu oma työtilansa kotona työskentelyä varten.

Espoon Kauklahti on vehreä ja pikkukaupunkimainen asuinalue, joka sijaitsee kehäkolmosen varrella, lähellä Kirkkonummen rajaa. Pientalovaltaiselta alueelta löydät kaikki arjen sujuvuuden kannalta tärkeät palvelut ja toimivat liikenneyhteydet muualle - kuljitpa sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi matka Helsingin keskustaan taittuu noin 15 minuutin vuorovälein liikennöivien paikallisjunien kyydissä alle puolessa tunnissa.

Fickenkuja 1

Espoon Asuntojen viisi kolmikerroksista kerrostaloa valmistuvat viimeistään syksyllä 2016 osoitteeseen Fickenkuja 1. Taloissa on kaikkiaan 52 asuntoa ja kaikki porrashuoneet on varustettu hissillä. Kohteessa on kaksi saunaosastoa, talopesula, kuivaushuoneita sekä kerhotila. Pesula ja kerhotila ovat yhteisiä lähellä sijaitsevan Kauppiaantanhua 2 -nimisenkohteen kanssa. Irtaimistoa varten on jokaista asuntoa kohden lämmin varastokomeronsa pohjakerroksessa sekä lyhteiskäytössä lämpimiä varastotiloja ulkoiluvälineitä varten.

Fickenkuja 1:n kuuden huoneiston yhteyteen on suunniteltu oma työtilansa, joihin on oma sisäänkäyntinsä. Tila soveltuu mainiosti omaa yritystään kotoa käsin pyörittävälle, sellaisen perustamista suunnittelevalle tai paljon etätöitä tekevälle.

Huoneistot

2h+kk 40 neliötä 5 kappaletta
45 neliötä 7 kappaletta
49,5 neliötä 2 kappaletta
2h+k 50,5 neliötä 10 kappaletta
3h+kk 58 neliötä 12 kappaletta
3h+k 68 neliötä 5 kappaletta
4h+k 88 neliötä 5 kappaletta
1h+k+työtila 57,5 neliötä 3 kappaletta
3h+k+työtila 80,5 neliötä 2 kappaletta
86,5 neliötä 1 kappale
Yhteensä
52 huoneistoa

Huoneistojen keskineliövuokra on 12,87 €/m2.Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskinelövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan..

> Tutustu huoneistojen pohjakuviin (pdf)

Pysäköinti on järjestetty pihakannen alle sijoittuvaan autohalliin jossa on 62 autopaikkaa. Parkkihallipaikan kustannus on 30 euroa/kk. Kohde sijaitsee rakenteilla olevalla alueella, joten varsinkin asumisen alkuaikoina saattaa rakentamisesta aiheutua jonkin verran haittaa.

Hae nyt

Jos kiinnostuit uudesta kohteestamme Kauklahden Bassenkylässä, toimii nyt ja täytä oheisesta linkistä avautuva asuntohakemus. Asukasvalintoja tehdään parhaillaan, ja valituiksi tulleille ilmoitetaan asiasta toukokuun lopussa.

Tervetuloa kotiin!