Uusia koteja vehreään Kauklahteen

Espoon Asuntojen seuraavat uudiskohteet valmistuvat Espoon Kauklahteen viimeistään syksyllä 2016. Kohteista toinen, Kauppiaantanhua 2, tarjoaa niin kaksitasoisia rivitalohuoneistoja kuin pienkerrostalohuoneistojakin pienten ja suurempien perheiden asuttavaksi.

Espoon Kauklahti on vehreä ja pikkukaupunkimainen asuinalue, joka sijaitsee kehäkolmosen varrella, lähellä Kirkkonummen rajaa. Pientalovaltaiselta alueelta löydät kaikki arjen sujuvuuden kannalta tärkeät palvelut ja toimivat liikenneyhteydet muualle - kuljitpa sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi matka Helsingin keskustaan taittuu noin 15 minuutin vuorovälein liikennöivien paikallisjunien kyydissä alle puolessa tunnissa.

Kauppiaantanhua 2

Osoitteeseen Kauppiaantanhua 2 valmistuu kuusi kaksikerroksista asuinrakennusta, joista kolmessa on kaksitasoisia rivitaloasuntoja ja kolmessa pienkerrostalohuoneistoja. Asukkaiden käytössä on yksi saunaosasto ja kuivaushuone. Pesula ja kerhotila ovat yhteisiä noin 200 metrin päässä sijaitsevan Fickenkuja 1 -nimisen kohteen kanssa. Jokaisella huoneistolla on lisäksi oma lämmin varastokomeronsa ja yhteiskäytössä varastotiloja ulkoiluvälineitä varten. Rivitaloasunnot on varustettu huoneistokohtaisella saunalla.

Huoneistot

2h+kk 51,5 neliötä 7 huoneistoa
2+kk-alkovi 53 neliötä 4 huoneistoa
2h+k 54 neliötä 1 huoneisto
55,5 neliötä 1 huoneisto
3h+kk 53 neliötä 4 huoneistoa
3h+k+sauna 76 neliötä 3 huoneistoa
77 neliötä 3 huoneistoa
4h+k+sauna 87,5 neliötä 7 huoneistoa
Yhteensä30 huoneistoa

Huoneistojen keskineliövuokra on 12.80 €/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskinelövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan..
> Tutustu huoneistojen pohjakuviin (pdf)

Tontilla on 36 autopaikkaa, joista katospaikkoja on 12. Katospaikkojen kustannus on 20 euroa/kk, lämmitystolpallisen autopaikan kustannus on 15 euroa/kk. Kohde sijaitsee rakenteilla olevalla alueella, joten varsinkin asumisen alkuaikoina saattaa rakentamisesta aiheutua jonkin verran haittaa.

Hae nyt

Jos kiinnostuit uudesta kohteestamme Kauklahden Bassenkylässä, toimii nyt ja täytä oheisesta linkistä avautuva asuntohakemus. Asukasvalintoja tehdään parhaillaan, ja valituiksi tulleille ilmoitetaan asiasta toukokuun lopussa.

Tervetuloa kotiin!