Laajakaistayhteys ja kaapeli-tv

Sinun on mahdollista ottaa käyttöösi Elisa Oyj:n toimittamat Saunalahti Huoneistokaista laajakaistayhteys ja Elisa kaapeli-tv, jotka on asennettu kaikkiin asuntoihimme. Uusi 10M/10M:n laajakaistayhteys ja kaapeli-tv sisältyvät vuokrahuoneistojen kuukausivuokraan.

Espoon Asunnot toimittaa laajakaistayhteyden ja kaapeli-tv:n seinärasiaan saakka. Siitä eteenpäin digiboksien, modeemien ja tarvittavien kaapeleiden hankinnasta, toimivuudesta ja käyttökuntoon saattamisesta vastaa asukas.

Saunalahti Huoneistokaista laajakaistayhteys

Uuden laajakaistayhteyden käyttäjäksi voi rekisteröityä:

  • Elisa Shopit -myymälässä, jossa myyjä tekee rekisteröinnin.
  • Rekisteröitymällä liittymän käyttäjäksi osoitteessa www.saunalahti.fi/huoneistokaista. Liittymän rekisteröintiin tarvitaan verkkopankkitunnukset.
  • Soittamalla Saunalahden maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon 0800 93 93 93 (ma–pe kello 8–20, la kello 9–16.30).

Liittymän avauksen yhteydessä varmista yhteyden tekninen toteutus Elisa Shopit -myymälästä tai Saunalahden asiakaspalvelusta.

  • Saunalahti Huoneistokaista - VDSL2 -liittymä toimii VDSL2-modeemilla, joka kytketään tavalliseen puhelinpistorasiaan.
  • Yleiskaapeloidussa kiinteistössä ei tarvita erillistä modeemia. Yhteys kytketään ethernet-datarasiaan. Jos yhteys halutaan jakaa useampaan huoneeseen, toimii yhteyden jakajana erillinen reititin.

Elisa kaapeli-tv

Kaapeli-tv:n käyttäjäksi ei tarvitse rekisteröityä erikseen. Elisa kaapeli-tv on käytettävissä kaapeliverkkoon tarkoitetulla televisiovastaanottimella tai kaapelidigiboksin kautta.

Häiriötiedotteet ja lisätiedot

Laajakaistan ja kaapeli-tv:n muutoksista ja häiriöistä ilmoitetaan Elisa Oyj:n omilla verkkosivuilla.

Tarvittaessa saat lisätietoja Elisan asiakaspalvelusta tai puhelimitse numerosta 01019 0240 (pvm/mpm).