Asuntotarjous

Sopivan asunnon löytyminen

Asuntotarjouksen saat joko sähköpostilla tai kirjeitse antamaasi osoitteeseen. Lisäksi lähetämme sinulle tekstiviestin, jossa kerrotaan, että olet saanut asuntotarjouksen. Tämän vuoksi on tärkeää, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tarjouksessa pyydämme tarvittavat liitteet sekä annamme asunnon näyttäjän tiedot.

Asuntoon tutustuminen

Kun olet saanut asuntotarjouksen, käythän tutustumassa asuntoon mahdollisimman pian. Poikkeuksena ovat uudet tai perusparannuksesta valmistuvat talot, joihin ei pääse tutustumaan rakennusvaiheessa.

Asuntotarjouksen hyväksyminen

Kun haluat hyväksyä asuntotarjouksen, toimita meille pyytämämme liitteet tarjouksen voimassaoloaikana.

Jos kieltäydyt asuntotarjouksestamme, ilmoita siitä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse tarjouksen voimassaoloaikana, niin pystymme tarjoamaan asuntoa toiselle hakijalle. Mikäli jatkat asuntohakuasi, varmista, että hakemuksesi vastaa toiveitasi asunnosta. Huomioithan, että emme voi luvata sinulle uutta asuntotarjousta.

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus voidaan allekirjoittaa, kun olet:

  • käynyt halutessasi tutustumassa asuntoon,
  • toimittanut pyytämämme asuntohakemuksen liitteet tarjouksen voimassaoloaikana ja
  • saanut tarjouksen vahvistuksen

Tämän jälkeen varaa aika vuokrasopimuksen allekirjoittamista varten asiakaspalvelustamme. Jos sopimus on tehty kahden henkilön nimiin, heidän molempien on oltava paikalla ja todistettava henkilöllisyytensä.

Avaimet huoneistoon saat vuokrasopimuksen alkamispäivänä.