Jousenpuistonkatu 5 – lähes kotiovelta käsin urheilu- ja kulttuuritarjonnan pariin

Jousenpuistonkadun kohde rakentuu Tapiolan urheilupuiston läheisyyteen, jonka ympäristöstä löydät kaiken mitä tarvitset. Tapiolan laaja palvelutarjontakin on vain yhden metropysäkin päässä.

Nimensä mukaisesti Tapiolan urheilupuistosta löytyy suuri kirjo erilaisia harrastusmahdollisuuksia, niin aktiivi kuin penkkiurheilijallekin. Ulko-oven avaamisen jälkeen olet melkein kaiken keskipisteessä, sillä alle 500 metrin päästä löytyvät kaikki alueen tarjoamat aktiviteetit koripallosta jalkapalloon.

Kaiken urheilutarjonnan keskellä ei kuitenkaan kannata unohtaa sielunruokaa ja sen tärkeyttä. Urheilupuiston välittömässä läheisyydessä toimii Espoon modernin taiteen museo, tuttavallisemmin EMMA. Vaihtuvat näyttelyt ja tapahtumat tarjoavat paljon nähtävää ja pitävät mielen vireänä.

Jousenpuistonkadun kanssa melkein samassa pihapiirissä sijaitsee Tapiolan urheilupuiston metroasema, ja vain yhden pysäkin päässä viihtyisä ja vilkas Tapiolan keskus. Kattavan kulttuuritarjonnan lisäksi alueelta löytyy laaja kirjo erilaisia kaupallisia palveluita. Esimerkiksi Tapiolan metroaseman vieressä toimii kauppakeskus Ainoa.

Jousenpuistonkadulle valmistuvassa kerrostalokohteessa on kuusi kerrosta ja kaksi porraskäytävää. Asuntoja on 61 ja niiden koot vaihtelevat 30-neliöisestä yksiöstä 70-neliöiseen kolmioon. Kiinteistön autopaikat sijaitsevat läheisessä pysäköintilaitoksessa, jonne alueen autopaikat on keskitetty.

Asunnot tulevat hakuun kesällä 2020.

Haluatko sähköpostia, kun julkaisemme lisätietoa kohteesta? Tilaa uutiskirjeemme.