Keelkorvenkuja - kauniita koteja Keskuspuiston kupeessa

Olarissa nautit Espoon parhaista puolista – kattavat palvelut takaavat arjen sujuvuuden, läheltä löytyy luontoa ja kulkuyhteydet ovat hyvät. Keelkorvenkujalle valmistuu nelikerroksien kerrostalo, jossa on 65 asuntoa. Kohteen arvioitu valmistumisaika on syyskuun 2018 lopussa.

Tontti sijaitsee Holmankorven uudella kaava-alueella. Kohteemme on yksi ensimmäisistä alueelle rakennettavista taloista.

Arjen sujuvuuden takaa sijainti lähellä palveluita. Koulut alakoulusta lukioon sekä useita päiväkoteja sijaitsevat lähistöllä. Kuitinmäen ja Olarin lähipalveluiden lisäksi Iso Omena ja Matinkylän metroasema ovat noin 2,5 kilometrin päässä. Lähin bussipysäkki on noin 200 metrin päässä.

Keelkorvenkujan kohde on myös luonnonystävän unelma, sillä Keskuspuisto on ihan nurkan takana.

> Katso alueen esittelyvideo

Keelkorvenkuja 5

Keelkorvenkujalle valmistuu nelikerroksien kerrostalo, jossa on 65 asuntoa.

Pintamateriaalit ovat vaaleita ja kestäviä. Lattiamateriaali on laminaatti, kylpyhuoneissa keraaminen laatta. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke.

Lämpimät irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot ja pesula löytyvät alimmasta kerroksesta.

Huoneistot

2 h + kt 32–56 m2 56 kpl
3 h + kt 67–70 m2 9 kpl
Yhteensä65 kpl

Tutustu huoneistojen pohjapiirustuksiin (pdf)

Keskineliövuokra on 13,70 €/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskineliövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan.

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.