Uusia koteja Olariin

Olari on Espoota parhaimmillaan – kattavat palvelut takaavat arjen sujuvuuden, läheltä löytyy luontoa ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Arjen sujuvuuden takaa sijainti lähellä palveluita. Koulut alakoulusta lukioon sekä useita päiväkoteja sijaitsevat lähistöllä. Kuitinmäen ja Olarin lähipalveluiden lisäksi Iso Omena ja Matinkylän metroasema ovat noin 2,5 kilometrin päässä. Lähin bussipysäkki on noin 300 metrin päässä.

Myös luonto on lähellä, sillä Keskuspuisto on ihan nurkan takana. Vehreät lenkkipolut alkavat kotiovelta ja harrastusmahdollisuuksia löytyy joka lähtöön.

> Katso alueen esittelyvideo

Kuvastimentie 4

Kuvastimentien asunnot on suunniteltu esteettömiksi ja kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asuntoja taloissa on yhteensä 61 kappaletta.

Yhteistilat ja varastot sijaitsevat A- ja B-talojen kellarikerroksessa. Lastenvaunu- ja liikuntavälinevarasto on kaikissa taloissa pihatason sisääntulon yhteydessä. Yhteiskäytössä on kaksi saunaa, pesula ja kuivaushuoneet.

Uusien kotien pintamateriaaleja valitessa olemme huomioineet kestävyyden. Lattiamateriaaliksi on valittu laminaatti ja kylpyhuoneisiin keraaminen laatta. Seinät ovat pääosin valkoiseksi maalattuja.

> Katso kuvat asuntojen pintamateriaaleista Facebookista

Huoneistot

1 h+kt 34,5 - 37,5 m2 17 kpl
2 h+k/kt 44,5 - 57,5 m2 29 kpl
3 h+k/kt 55 - 66,5 m2 15 kpl
Yhteensä
61 kpl

Huoneistojen keskineliövuokra on 13,50 €/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskineliövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan.

> Tutustu huoneistojen pohjapiirustuksiin (pdf)

Pysäköintihalli otetaan käyttöön myöhemmin, tämän hetkisen arvion mukaan loppuvuodesta 2019. Siihen saakka autojen pysäköinti on tilapäisjärjestelyin Kalliolähteentien varrella olevalla tontilla. Väliaikaiselle pysäköintialueelle on noin 300 metriä.

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on nyt valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.