Kynäniekanpiha 4 – siellä kaikki tarpeellinen on lähellä

Suurpellosta löytyy paljon palveluita, mutta kaupunginosa sijaitsee silti lähellä luontoa ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Vastapäätä Kynäniekanpihaa on Suurpellon ostoskeskus, josta löytyy kauppa, posti ja monia ravintoloita. Noin kilometrin päässä toimii opetus- ja tapahtumakeskus Opinmäki. Siellä saman katon alla majaa pitävät kirjasto, koulu, päiväkoti ja englanninkielinen peruskoulu. Espoon keskuspuiston metsien ja niittyjen keskelle matkaa ei kerry edes kahta kilometriä.

Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 200 metrin päässä. Matka esimerkiksi Leppävaaraan kestää alle puoli tuntia. Ison Omenan kauppakeskus siintää horisontissa noin viidessätoista minuutissa.

Kynäniekanpiha 4

Kynäniekanpiha 4:ssä on kaksi kuusikerroksista yhden portaan asuinkerrostaloa yhteistiloineen. Kohteessa on yhteensä 70 asuntoa ja yksi liiketila. Huoneistojen koot vaihtelevat 36 - 82,5 m2. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja muissa isommissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Huoneistoluettelo

Tutustu tarkemmin asuntokohteeseen ja huoneistojen pohjapiirroksiin

Rakennusten pohjakerroksissa on ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, kuivaushuoneet sekä saunat. B-portaasta löytyy lisäksi kerhotila, talopesula ja palvelueteinen/askartelutila.

Autopaikkoja on yhteensä 34 kappaletta, joista 32 löytyy viereisen korttelin yhteisestä pysäköintilaitoksesta. 2 liikuntaesteisille soveltuvaa autopaikkaa on tontilla maantasossa.

Kynäniekanpiha 4 etsii jo asukkaita, täytä hakemus vaikka saman tien! Löydät kohteen asuntohakemuslomakkeelta valitsemalla suuralueeksi Suurmatinkylän, alueeksi Suurpellon ja sen jälkeen kohdetoiveeksi Kynäniekanpihan.

Haluatko sähköpostia, kun julkaisemme lisätietoa kohteesta? Tilaa uutiskirjeemme.