Kynäniekanpiha 4 – siellä kaikki tarpeellinen on lähellä

Suurpellosta löytyy paljon palveluita, mutta kaupunginosa sijaitsee silti lähellä luontoa ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Vastapäätä Kynäniekanpihaa on Suurpellon ostoskeskus, josta löytyy kauppa, posti ja monia ravintoloita. Noin kilometrin päässä toimii opetus- ja tapahtumakeskus Opinmäki. Siellä saman katon alla majaa pitävät kirjasto, koulu, päiväkoti ja englanninkielinen peruskoulu. Espoon keskuspuiston metsien ja niittyjen keskelle matkaa ei kerry edes kahta kilometriä. Kattavamman kuvan kohteen lähellä sijaitsevista palveluista saat esittelyvideolta.

Esittelyvideo YouTubessa

Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 200 metrin päässä. Matka esimerkiksi Leppävaaraan kestää alle puoli tuntia. Ison Omenan kauppakeskus siintää horisontissa noin viidessätoista minuutissa.

Kynäniekanpiha 4

Kynäniekanpiha 4:ssä on kaksi kuusikerroksista yhden portaan asuinkerrostaloa yhteistiloineen. Kohteessa on yhteensä 70 asuntoa ja yksi liiketila. Huoneistojen koot vaihtelevat 36 - 82,5 m2. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja muissa isommissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Kynäniekanpihan asuntojen keskineliövuokra on noin 14,50 €/m2.

Tutustu tarkemmin asuntokohteeseen ja huoneistojen pohjapiirroksiin

Rakennusten pohjakerroksissa on ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, kuivaushuoneet sekä saunat. B-portaasta löytyy lisäksi kerhotila, talopesula ja palvelueteinen/askartelutila.

Autopaikkoja on yhteensä 34 kappaletta, joista 32 löytyy viereisen korttelin yhteisestä pysäköintilaitoksesta. 2 liikuntaesteisille soveltuvaa autopaikkaa on tontilla maantasossa. Pysäköintihallin lämpötolpallisten autopaikkojen hinta on 40€/kk.

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme