Tahdotko modernin kerrostalokodin vehreältä asuinalueelta?

Niittysillankulman 114 ihanaa kaupunkikotia valmistuivat Niittykumpuun tammikuussa 2019 .

Havainnekuva Niittysillankulman julkisivusta

Kohde sijaitsee Niittykummun keskuksen kaava-alueella, Niittykummun metroaseman läheisyydessä. Tontti rajautuu lounaan puolella Haukilahdenkatuun, luoteen ja koillisen puolella Niittysillankulman katualueeseen ja kaakon puolella Niittysillan puistikkoon.

Niittykumpu on voimakkaasti uudistuva kaupunginosa, jossa uusi ja vanha kohtaavat. Sille ominaisia piirteitä ovat puistomaisuus ja vehreys. Merellekään ei ole pitkä matka, sillä Haukilahden venesatama on vain muutaman kilometrin päässä.

Alueen suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon kevyt liikenne, ja palvelut ovat helposti saavutettavissa pyöräillen tai kävellen. Autolla tai julkisilla liikennevälineillä liikkuminen sujuu mainiosti, sillä Niittykumpu sijaitsee Länsiväylän ja Turun moottoritien läheisyydessä.

Niittysillankulma sijaitsee reilun 200 metrin päässä metroasemasta ja Helsingin keskustan sykkeeseen pääsee metrolla vartissa. Niittykummun päiväkotiin on matkaa noin 500 metriä ja alakouluun matkaa kertyy vain 200 metriä. Kattavamman kuvan kohteen lähellä sijaitsevista palveluista saat esittelyvideolta.

Esittelyvideo YouTubessa

Niittysillankulma 1

Niittysillankulmassa on kaksi viisikerroksista kahden portaan asuinkerrostaloa yhteistiloineen. Kaikkiin asuntoihin liittyy lasitettu parveke tai avoin pihakannen päällä sijaitseva terassi. Yhteistilat sijoittuvat rakennusten kellariin sekä 1. kerrokseen. Talopesula sijaitsee B-rapun kellarikerroksessa, kuivaushuoneet ja irtaimistovarastot B- ja C-rapun kellarikerroksissa. Ulkoiluvälinevarastoja sijoittuu sekä kellarikerrokseen, että 1. kerrokseen.

Pysäköintipaikat sijaitsevat tontilla pihanalaisessa pysäköintihallissa sekä pihalla. Yhteensä autopaikkoja on 57, joista 55 sijaitsee pysäköintihallissa ja kaksi katutasossa.

Huoneistojen koot vaihtelevat 30,5 neliöstä 77,5 neliöön. Lattiamateriaali on laminaattia ja asuinhuoneiden seinäpinnat maalattuja kivi- tai levyseiniä.

Kaikissa asunnoissa on varaus 45cm leveälle astianpesukoneelle. Poikkeuksena 4H+KT, jossa on 60cm leveä varaus.

Huoneistot

1H+KT+ALK 30,5-36,5 m² 34 kpl
2H+KT 38,5-55,5 m² 40 kpl
2H+K 57,5 m² 20 kpl
3H+KT 63,5 m² 19 kpl
4H+KT 77,5 m² 1 kpl
Yhteensä
114 kpl

Keskineliövuokra on 15,50 €/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskineliövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan.

Tutustu tarkemmin asuntokohteeseen ja huoneistojen pohjapiirroksiin (pdf)

Ennakkotietoihin tulleet poikkeukset, jotka on korjattu esitteeseen:

  • Ikkunoihin asennetaan sälekaihtimet, lukuun ottamatta parvekeovia.
  • Keittiön kalusteovet ovat ennakkotiedoista poiketen valkoisen laminaatin sijaan harmaanruskeaa laminaattia.
  • Kylpyhuoneisiin ei asenneta allaskaappia, näin säilytetään kylpyhuoneen esteettömyys.
  • Kylpyhuoneissa on sähkötoimisen pyyhekuivaimen sijaan lämminvesikiertoinen pyyhekuivain.

Vuokrat ja autopaikan hinta

30,5–36,5 neliön kokoiset yksiöt 506–606 euroa.
38,5–41 neliön kokoiset kaksiot 610–669 euroa.
46 neliön kokoiset kaksiot 695–743 euroa.
53–57,5 neliön kokoiset kaksiot 792–861 euroa.
63,5 neliön kokoiset kolmiot 903–969 euroa.
77,5 neliön kokoinen neliö 1160 euroa.

Niittysillankulman autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa ja niiden hinta on 40 euroa kuukaudessa.

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.