Miilukorpi - idylllinen pientaloalue

Nämä kaksikerroksiset rivitalokodit valmistuivat elokuussa 2018.


Espoon Miilukorpi on idyllinen pientaloalue. Ihanat ulkoilureitit ja vehreät metsät alkavat takapihaltasi. Kivenheiton päässä ovat myös Nuuksion ja Oittaan ulkoilualueet.

Koulu ja kirjasto sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Karhusuolla. Lähimpään päiväkotiin on matkaa reilu kilometri. Ikean ja muut Lommilan palvelut löydät noin 1,5 kilometrin päästä. Espoon keskus kaikkine palveluineen on vajaan neljän kilometrin päässä.

Kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat sujuvat, sillä alue sijaitsee lähellä Turuntietä ja Kehä kolmosta. Noin viidensadan metrin päässä olevalta pysäkiltä pääset bussin kyydissä mukavasti Leppävaaraan ja Espoon keskukseen sekä sieltä junalla sutjakasti Helsingin ydinkeskustan vilinään asti.

> Katso alueen esittelyvideo

Pihkametsä 2

Kohteessa on 6 kaksikerroksista rivitaloa. Asuntoja on yhteensä 28. Huoneistojen koot vaihtelevat 60,5 neliöstä 87,5 neliöön.

Lattiamateriaali on vinyylilankku, kylpyhuoneissa ja saunoissa keraaminen laatta. Seinät maalataan vaaleilla väreillä. Kaikkiin asuntoihin kuuluu terassi, suurimpaan osaan myös sauna.

Irtaimistovarastot ja ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat erillisessä piharakennuksessa. Autopaikkoja on 32, joista kymmenen autokatoksessa. Pihan yhteisellä oleskelualueella on leikkivälineitä ja penkkejä.

Huoneistot

2 h + kt + s 60,5 m2 3 kpl
3 h + kt/k + (s) 70–75 m2 17 kpl
4 h + kt + s 87,5 m2 8 kpl
Yhteensä
28 kpl

Keskineliövuokra on 12 €/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskineliövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan.

Tutustu huoneistojen pohjapiirustuksiin (pdf)

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.