Uusia koteja viihtyisään Järvenperään

Espoon Asuntojen seuraava uudiskohde valmistuu heinäkuussa 2017 osoitteeseen Diakonissantie 22.

Kehä III:n ja Espoon Pitkäjärven väliin sijoittuva Järvenperä hurmaa idyllisyydellään. Alue on kaavoitettu luontoarvoja vaalien pääosin matalaksi pientaloalueeksi, luontoon ja maisemaan istuen. Näissä vehreissä maisemissa viihtyvät perheet ja pariskunnat. Lähellä oleva luonto, rauhallisuus ja turvallisuus tekevät alueesta viihtyisän.

Lähialueelta löytyvät kaikki sujuvan arjen kannalta tärkeät palvelut kuten päiväkoteja, ala- ja yläkoulu ja kauppa. Hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet avautuvat heti kotiovelta ja lisäksi Oittaan liikuntapalvelut sekä Nuuksion kansallispuisto ovat lyhyen matkan päässä.

Diakonissantie 22

Osoitteeseen Diakonissantie 22 valmistuu seitsemän rakennusta käsittävä kohde heinäkuussa 2017. Näistä rakennuksista kuusi on kaksikerroksisia ja yksi yksikerroksinen. Asuntoja rakennuksissa on yhteensä 87, joista 62 on kaksioita ja 25 kolmioita. Kaikissa rakennuksissa on lämpimät irtaimistovarastot ja C-talosta löytyy yhteinen pesutupa, sauna ja kerhohuone. Pihapiiriin mahtuu 87 autopaikkaa ja leikkialue.

Uusien asuntojen pintamateriaaleja valitessa olemme huomioineet kestävyyden. Pinnat ovat väritykseltään neutraaleja ja vaaleita. Kylpyhuoneissa seinät ja lattiat on kaakeloitu, muissa huoneissa lattiamateriaaliksi on valikoitunut kulutusta hyvin kestävä muovimatto.

Huoneistot

2 h+kt 44 m2 48 kpl
2 h+kt 48,5 m2 14 kpl
3 h+kt 58 m2 25 kpl
Yhteensä87 kpl

Huoneistojen keskineliövuokra on 11,95 €/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskineliövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan.

> Tutustu huoneistojen pohjapiirrustuksiin (pdf-tiedosto)

Diakonissantie 22 on valtion tukema ARA-kohde, jonka asukasvalintaa koskevat vuoden 2017 alussa voimaan tulleet tulorajat. Tulorajoista ja muista asukasvalinnan perusteista löydät tietoa täältä.

Diakonissantie 22 on muuttovalmis kesä-heinäkuun vaihteessa ja asukkaat tähän kohteeseen on nyt valittu.