Saunalahdessa viihdytään meren äärellä

Saunalahdessa rakennetaan jälleen. Kauklahdenväylän varrelle, lähelle Saunalahden kehittyviä palveluita valmistuu yhteensä 88 uutta kotia. Kohde on muuttovalmis helmikuun 2018 alussa.

Espoon Saunalahti on vehreä ja luonnonläheinen asuinalue merenlahden rannalla. Neuvola, päiväkoti, koulu ja lähikauppa ovat lyhyen matkan päässä. Alueen palveluita myös kehitetään lähivuosina merkittävästi. Lähistölle rakennetaan parhaillaan esimerkiksi uutta päiväkotia.

Saunalahdesta liikut kätevästi busseilla niin Espoonlahteen, Matinkylään ja Kauklahden rautatieasemalle kuin Helsinkiinkin.

> Katso alueen esittelyvideo

Tyyrpuuri 6

Espoon Saunalahteen osoitteeseen Tyyrpuuri 6 valmistuu kolme kuusikerroksista kerrostaloa, joissa on kaikkiaan 88 asuntoa. Kaikki porrashuoneet on varustettu hissillä. Jokaisessa talossa on sauna, kerhotila ja kuivaushuone. Talopesula sijaitsee C-talossa. Irtaimistoa varten on jokaista asuntoa kohden lämmin varastokomero pohjakerroksessa. Lisäksi jokaisessa talossa on erillisiä varastotiloja ulkoiluvälineitä ja lastenvaunuja varten. Pihassa on 65 autopaikkaa.

Uusien asuntojen pintamateriaaleja valitessa olemme huomioineet kestävyyden. Pinnat ovat väritykseltään neutraaleja ja vaaleita.

> Katso kuvat asuntojen pintamateriaaleista Facebookista

Huoneistot

1 h + kt + alkovi 38 m2 31 kpl
2 h + kt 45,5 - 46 m2 27 kpl
2 h + k 55,5 m2 20 kpl
3 h + k 66 m2 10 kpl
Yhteensä 88 kpl

Huoneistojen keskineliövuokra on 13,00€/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskineliövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan.

> Tutustu huoneistojen pohjapiirrustuksiin (pdf-tiedosto)

Kohde on muuttovalmis helmikuun 2018 alussa ja asukasvalinnat kohteeseen on tehty. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.