30.11.2016 09:26

Asukasviesti on nyt Kodikkaasti. -lehti!

Kesän korvalla ilmestyneessä Asukasviestissä siitä oli jo lyhyesti puhetta: asukaslehtemme uudistuu. Uudistuksen myötä myös lehden nimi vaihtui, ja nyt ensimmäinen Kodikkaasti. -lehti on valmis luettavaksi. Postiluukuista uusi lehti kolahtaa viimeistään viikon 48 lopulla. .

Kun aloimme miettiä lehden uudistamista, meillä oli yksi johtoajatus: haluamme kertoa Espoon Asuntojen toiminnasta, asumisen arkeen liittyvistä asioista ja Espoosta asuinkaupunkina monipuolisesti, ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Kilpailutuksen kautta saimme kumppaniksemme Legendium Oy:n, jolla on vuosien kokemus asiakaslehtien teosta.

Näin ensimmäisellä kerralla kaikki on vielä uutta, mutta muutaman numeron jälkeen uusittu rakenne käy toivottavasti tutuksi. Silloin huomaat, että raportoimme yhdessä tekemisistä, kyläilemme ja nostamme keskusteluun Espoon Asuntojen kannalta ajankohtaisia asioita ihan joka numerossa. Emme piiloudu työpöytiemme taakse ja jylise ylhäältä käsin, kuinka meillä kuuluu asua. Ei, me ammennamme aiheemme siitä arjesta, jota kodeissamme eletään.

Kodikkaasti. -lehden ensimmäisessä numerossa kyläilykohteeksi valikoitui kesällä valmistunut Fickenkuja 1 ja ajankohtaisiksi asioiksi mm. 1.1.2017 voimaantulevat tulorajat, vuoden 2017 vuokrat ja päätöksemme vaihtaa kiinteistösähkömme EKOenergia-merkityksi. Lisäksi tutustumme Matinkylän maisemiin espoolaisen dekkaristin silmin ja kerromme vuoden 2017 aikana valmistuvista uudiskohteistamme.

Lehdentekijälle palaute on arvokkain kiitos tehdystä työstä, oli kyse sitten ruusuista tai risuista. Tällä kertaa odotamme erityisen innokkaana palautettasi: onko ensimmäinen Kodikkaasti. -lehti hitti vai huti, onko jotain, jonka voisimme jatkossa tehdä vielä paremmin? Terveisesi voit lähettää osoitteella hanna-maija.loikkanen@espoonasunnot.fi.

Mukavia lukuhetkiä lehden parissa!

> Kodikkaasti 3/16

Oikopolut

Aakkoshakemisto