19.12.2013 14:52

Elisan kaapeli tv ja laajakaista nyt kaikissa kiinteistöissämme

Elisa on vienyt loppuun kaapeli tv- ja laajakaista-asennukset kaikissa kiinteistöissämme joulukuun alkuun mennessä.

Muutamassa peruskorjauskohteessa lopulliset asennukset tehdään korjauksen valmistuttua ja asukkaiden muuttaessa asuntoihin. Uusiin asuntoihin asennetaan sopimuskauden aikana aina Elisan kaapeli tv ja 10/10M laajakaista.

Mikäli tv:n näkyvyydessä on ongelmia tai laajakaista ei toimi, pyydetään asukkaita ilmoittamaan vioista kiinteistöhuoltoyhtiölleen.

Ennen vian ilmoittamista on hyvä tarkistaa, ettei vika ole omissa laitteissa tai vaikkapa irronneissa kaapeleissa. Tämä siksikin, että jos huoltokäynnin yhteydessä todennetaan vika käyttäjän laitteisiin tai niiden asennuksiin, korjauslasku voidaan osoittaa asukkaalle.

Muistutetaan vielä, että Espoon Asunnot Oy omistajana toimittaa kaapeli tv- ja laajakaistayhteyden seinärasiaan saakka. Siitä eteenpäin digiboksien, modeemien ja kaikkien kaapeleiden hankinta, toimivuus ja käyttökuntoon saattaminen on asukkaan asia. Tässä asiassa ensisijainen ja usein ilmainen neuvo ja apu löytyy laitteita myyvistä liikkeistä – esimerkiksi Elisa Shopiteista, kunhan osaa kertoa ja kuvata oman käyttötarpeensa.

Oikopolut

Aakkoshakemisto