29.01.2016 10:48

Espoon Asunnot palkitsi vuoden 2015 parhaat siivoustyöntekijät ja siivouspalveluliikkeet

Siivouspalvelujen toimivuus on Espoon Asunnoille ja sen asiakkaille tärkeää, sillä siisti asuinympäristö on merkittävä tekijä asumisviihtyvyyden kannalta.

– Tavoitteenamme on, että asiakkaille tarjoamillamme palveluilla on hyvä hinta-laatusuhde ja että palvelut ovat kehittyviä ja asiakaslähtöisiä. Tähän tavoitteeseen päästäksemme tarvitsemme hyviä, ja mielellään pitkäaikaisia kumppaneita, sanoo kiinteistöjohtaja Jaakko Kammonen.

Jotta Espoon Asunnot voi jatkossakin tarjota tavoitteet täyttävää siivouspalvelua, se otti vuoden 2015 alussa käyttöön siivouspalvelujen arvioinnissa saman laadunseurantajärjestelmän, joka on ollut kiinteistöhuollon puolella käytössä jo useamman vuoden.

– Laadunseurantajärjestelmän käyttöönotto on parantanut kiinteistöhuollon tuloksia merkittävästi, ja sama on nähtävissä myös siivouspalvelujen kohdalla, vaikka järjestelmä onkin ollut käytössä vasta vuoden, Jaakko Kammonen kiittää.

Espoon Asuntojen toimintatapoihin kuuluu, että erinomaisesti tehty työ ansaitsee tulla huomioiduksi. Keskiviikkona 27.1. järjestetyn siivouspalvelujen vuosikokouksen yhteydessä jaettiinkin palkinnot arviointijaksolla eniten pisteitä keränneille siivouspalveluliikkeille ja siivouspalveluita parhaiten omalla työllään edistäneille siivoustyöntekijöille. Palkinnot jakoivat Jaakko Kammonen ja Espoon Asuntojen siivouspäällikkö Päivi Pajukoski.

Vuoden siivouspalveluliike

Siivouspalveluliikkeet keräävät laatupisteitä vuoden mittaisen ajanjakson verran. Pisteitä kertyy sitä enemmän, mitä paremmin siivoustyö on tehty. Työn laatua arvioivat Espoon Asuntojen edustajat ja asukkaat.

Laatupisteet kertyvät Espoon Asuntojen tarkastajien tekemistä tarkastuksista. Tämän lisäksi pisteitä kertyy asukastyytyväisyyskyselyn tuloksista.

Eniten pisteitä keräsivät

Info-Controller Oy, jaettu 1. sija
ISS Palvelut Oy, jaettu 1. sija

Vuoden siivooja

Vuoden siivooja on henkilö, jolla on innostunut ja positiivinen asenne työhön sekä asiakaspalveluun, ja hän saa vuoden aikana toistuvasti hyvää asiakaspalautetta.

Vuonna 2015 nämä kriteerit täytti asiakkailta runsaasti kiitosta ja hyvä palautetta saanut ja parhaat henkilökohtaiset laatupisteet kerännyt

Vedat Kurtishi, ISS Palvelut Oy

Vuoden palveluesimies

Vuoden palveluesimiehen valintaan vaikuttaa oman alueen hyvät laatupisteet sekä saatu positiivinen asiakaspalaute. Hyvä palveluesimies on työstään innostunut ja oma kehittävän asenteen siivouspalveluihin ja asiakaspalveluun.

Vuoden 2015 vuoden palveluesimies on

Emina Goletic, ISS Palvelut Oy

Vielä kerran kiitos erinomaisesta työstä ja onnittelut kaikille palkituksi tulleille!

Oikopolut

Aakkoshakemisto