12.03.2013 05:00

Espoon Asuntojen uusi ilme kuvastaa yhtiön toimialaa ja arvoja

Espoon Asunnot uudistaa ilmeensä osana nimenmuutosta. Entinen Espoonkruunu Oy vaihtoi nimensä Espoon Asunnot Oy:ksi syyskuussa 2012 ja nyt yhtiö on uudistanut myös visuaalisen ilmeensä.

Uusi nimi, yritystunnus ja koko visuaalinen ilme kuvastavat paremmin yhtiön toimialaa. Yhtiön uudet värit ovat sininen ja vihreä. Sininen väri oli käytössä jo ennen uudistusta, vihreällä halutaan korostaa yhtiölle tärkeitä ympäristöarvoja.

Tuore ilme viestii nykyaikaa. Logon pyöreät kulmat ja fontti viestivät tavasta toimia inhimillisesti ja asiakaslähtöisesti. Liikemerkki kuvastaa taloa ja auki olevaa ovea.

”Uusi ilmeemme antaa asiakkaillemme lupauksen paranevasta palvelusta, sekä halusta ja kyvystä uudistua muuttuneiden tarpeiden mukaan”, kertoo Espoon Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Seppo Kallio.

Espoon Asuntojen kotisivujen uusi osoite keskiviikosta 13.3.2013 alkaen on www.espoonasunnot.fi ja sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@espoonasunnot.fi

Espoon Asuntojen uuden ilmeen ovat suunnitelleet graafikot Anssi Muurimäki ja Jani Tanskanen Designer Helsinki -mainostoimistosta.

Oikopolut

Aakkoshakemisto