02.05.2012 13:20

Espoonkruunu ja FotoEspoo-kilpailu yhteistyöhön

FotoEspoo on vuosittain järjestettävä valokuvauskilpailu espoolaisille kameraseuroille. Tämän vuoden kilpailun aihe on ”Espoon monet kasvot”.

Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1990 nimellä Foto-West. 2000-luvulla nimi muuttui FotoEspooksi. Kilpailu on toiminut koko historiansa ajan suurena innoittajana espoolaisille harrastekuvaajille.

FotoEspoo 2012 -kilpailu ja Espoonkruunu Oy tekevät yhteistyötä. Kilpailukuvista valitaan 13 kuvaa vuoden 2013 asukaskalenteria varten. Tänä vuonna FotoEspoo-kilpailua isännöi Kara-Kamerat ry. Vuoden 2012 kilpailuun voi poikkeuksellisesti osallistua myös kerhoihin kuulumattomat espoolaiset kuvaajat. Espoonkruunun henkilökunta ei saa osallistua kisaan.

Kara-Kamerat ry:n puheenjohtaja Ursula Kuula kommentoi yhteistyötä: ”FotoEspoo-kilpailu tekee omalta osaltaan valokuvaharrastusta tunnetuksi. Yhteistyö Espoonkruunun kanssa tuo kilpailulle lisää näkyvyyttä ja harrastajakuvaajalle mahdollisuuden julkaista ottamansa kuva painotuotteessa. Kuvausharrastuksen aloittaminen on vaivatonta, sillä digikamerat ovat nykyään edullisia ja helppokäyttöisiä. Kamera on hyvä seuralainen luonnossa tai kaupungilla liikkuessa.”

Kilpailuaikaa on 9.9.2012 asti. Osallistumisohjeet ja kilpailun säännöt löytyvät Kara-Kamerat ry:n kotisivuilta: http://sksl.fi/kara-kamerat/fotoespoo2012.php

FotoEspoo on myös Facebookissa: https://www.facebook.com/FotoEspoo

Oikopolut

Aakkoshakemisto