12.01.2012 15:26

Espoonkruunu jakoi kunniakirjat vuoden siivous- ja huoltoliikkeille

Espoonkruunu Oy jakoi 10.1.2012 kunniakirjat erityisen hyvin ansioituneille yhteistyökumppaneille, jotka ovat menneenä vuotena onnistuneet pitämään toimintansa tasaisen laadukkaana.

Kunniakirjat luovutti Espoonkruunun puolesta kiinteistöjohtaja Jaakko Kammonen, joka mainitsi puheessaan: ”Asiakastyytyväisyys on Espoonkruunun ykköstavoite. Siivous- ja huoltoliike pystyvät omalta osaltaan vaikuttamaan siihen merkittävästi, sillä heidän työnsä näkyy asukkaittemme jokapäiväisessä elämässä. Hyvä yhteistyökumppanuus perustuu luottamukseen: asiat hoidetaan niin kuin on sovittu. Tämän luottamuksen osoituksena jaamme nämä kunniakirjat.”

Vuoden 2011 huoltoliikkeen tunnustuksen sai Tapiolan lämpö Oy. Yrityksestä olivat kunniakirjaa vastaanottamassa toimitusjohtaja Hannu Tarsaranta sekä palvelupäälliköt Juha Saario ja Reijo Hakulinen. Toimitusjohtaja Hannu Tarsaranta iloitsi tunnustuksesta: ”Tärkein tavoitteemme on, että palvelumme koetaan paremmaksi kuin muiden alan toimijoiden. Kunniakirja on merkki siinä onnistumisesta.”

Vuoden 2011 siivousliikkeen tunnustuksen sai ISS Palvelut Oy. Yrityksestä olivat kunniakirjaa vastaanottamassa aluepäällikkö Anne-Marie Rouvinen ja palveluesimies Emina Goletic.

Kunniakirjat vuoden siivous- ja huoltoliikkeelle jaettiin nyt neljännen kerran.

Vuoden 2011 huoltoliike Tapiolan Lämpö Oy

Vuoden 2011 huoltoliike Tapiolan Lämpö Oy.Kuvassa vas. lukien Reijo Hakulinen, Juha Saario, Hannu Tarsaranta ja Jaakko Kammonen.

Vuoden 2011 siivousliike ISS Palvelut Oy

Vuoden 2011 siivousliike ISS Palvelut Oy.Kuvassa vas. lukien Emina Goletic, Anne-Marie Rouvinen ja Jaakko Kammonen.

Oikopolut

Aakkoshakemisto