05.06.2018 10:58

Hae asuntoa Miilukorven idylliseltä pientaloalueelta

Kaipaatko luonnon rauhaa? Tämä lapsiperheiden suosima alue tarjoaa juuri sitä. Pihkametsä 2: een valmistuu 6 kaksikerroksista rivitaloa. Asuntoja on yhteensä 28. Huoneistojen koot vaihtelevat 60,5 neliöstä 87,5 neliöön. Nämä kaksikerroksiset rivitalokodit valmistuvat elokuun 2018 lopussa ja hakuaika asuntoihin on nyt alkanut!

Miilukorven viihtyisyyden salaisuus ovat vehreät maisemat. Oittaan ja Nuuksion ulkoilualueet ovat lyhyen matkan päässä ja lähimetsään pääsee kirjaimellisesti suoraan kotiovelta, kesällä lenkkeilemään ja talvella hiihtämään.

Koulu ja kirjasto sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Karhusuolla. Lähimpään päiväkotiin on matkaa reilu kilometri. Ikean ja muut Lommilan palvelut löydät noin 1,5 kilometrin päästä. Espoon keskus kaikkine palveluineen on vajaan neljän kilometrin päässä.

Kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat sujuvat, sillä alue sijaitsee lähellä Turuntietä ja Kehä kolmosta. Noin 500 metrin päässä olevalta pysäkiltä pääset bussin kyydissä mukavasti Leppävaaraan ja Espoon keskukseen sekä sieltä junalla sutjakasti Helsingin ydinkeskustan vilinään asti.

Katso kohteen esittelysivu

Oikopolut

Aakkoshakemisto