21.12.2016 10:52

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Tänäkin jouluna lahjoitimme joulukortteihin varatut rahat hyvään tarkoitukseen. Lahjoituskohteena on Pelastakaa Lapset ry, joka tekee arvokasta työtä vähävaraisten perheiden lasten harrastusten ja koulutyön tukemiseksi.

Askarruttaako joulunajan jätteiden käsittely? Tässä muistilista:

• HSY kerää jätekatokseen tai sen läheisyyteen näkyvälle paikalle jätetyt joulukuuset joulun jälkeen. Kuusen voi viedä myös itse maksutta Sortti-asemille tammikuun ajan.

• Joululahjapaperi ei yleensä sovellu paperinkeräykseen sen päällysteiden ja painovärien vuoksi. Lahjapaperi hävitetään sekajätteen mukana. Pahviset pakkauslaatikot kannattaa litistää ennen keräysastiaan laittamista tilan säästämiseksi.

• Muistathan, että viemäri ei ole oikea paikka kinkun paistinrasvalle, sillä se voi aiheuttaa tukoksia. Putkiston seinämiin kertyvä rasva on yleisin syy kotien viemäritukoksiin. Nestemäisen rasvan voi laittaa tiiviisti suljetussa astiassa sekajätteeseen. Jäähtyneen ja hyytyneen rasvan oikea osoite on biojäte tai Kinkkutemppu-keräyspiste. Katso keräyspisteiden sijainnit ja lisätiedot kampanjan verkkosivuilta: www.kinkkutemppu.fi

Perjantaina 23.12. toimisto suljetaan klo 14. Palvelemme normaalien aukioloaikojen mukaisesti taas tiistaina 27.12.

Oikopolut

Aakkoshakemisto