16.04.2013 10:14

Jo yli puolessa Espoon Asuntojen asunnoissa on mahdollisuus käyttää uutta Elisan laajakaistaa

Espoon Asuntojen 14 500 asunnosta jo 8000:ssa on mahdollista käyttää vuokraan kuuluvaa nopeaa laajakaistaa ja katsella Elisan kaapeli-tv:tä. Palveluun kytketyissä asunnoissa näkyy lähes 30 tv-kanavaa, kuuluu parikymmentä radioasemaa, ja netissä voi surffata 10 megabitin nopeudella.

Kaikki Espoon Asuntojen huoneistot saavat nopean nettiyhteyden ja kaapeli-tv:n tämän vuoden loppuun mennessä. Elisa ja Espoon Asunnot tiedottavat kiinteistökohtaisista asennusaikatauluista huoneistokohtaisin postituksin, ilmoitustauluilmoituksin, nettisivuilla ja Asukasviesti-lehdessämme. Myös mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotetaan aina tarvittaessa.

Laajakaistan asennustyön näkyvin osa on kaapeleiden koneellinen kaivaminen, josta pieni osa tehdään tonttialueella. Pienestä, muutaman päivän haitasta on kuitenkin pitkäaikainen hyöty palvelujen käyttöönoton jälkeen. Asennukset keskeytyvät heinäkuuksi kesälomien takia, mutta jatkuvat elokuusta alkaen vielä noin 120 kiinteistössä.

Tietoa vuokraan kuuluvan laajakaistan käyttöönotosta ja toimenpiteistä tv-järjestelmän vaihtuessa kuten myös mahdollisesti tarvittavista laitehankinnoista saa Elisalta (Elisa Shopit) ja osittain myös nettisivuiltamme.

Elisa ja asukas voivat tehdä vuokraan kuuluvien palveluiden lisäksi keskinäisiä lisäsopimuksia laajakaistapalveluista ja tv-kanavista. Lisäpalveluiden kustannuksista vastaa asukas. Espoon Asunnot Oy ei tilaa mitään asukkaalta erikseen laskutettavia palveluita.

Hyviä tuulia surfailuun ja kanavaristeilyyn toivottaa projektitiimi!

Oikopolut

Aakkoshakemisto