10.02.2016 14:45

Kauklahteen valmistuu koteja kaikenkokoisille perheille ja työtilaa kotona työskenteleville

Etsitkö parhaillaan uutta kotia itsellesi tai perheellesi? Mitä jos löytäisit sen Kauklahdesta, sinne valmistuvat Espoon Asuntojen uusimmat kohteet, Fickenkuja 1 ja Kauppiaantanhua 2.

Espoon Kauklahti on vehreä ja pikkukaupunkimainen asuinalue, josta löytyvät kaikki sujuvan arjen kannalta tärkeät palvelut. Myös kulkuyhteydet muualle ovat kunnossa: paikallisjunat pysähtyvät Kauklahden asemalla noin 15 minuutin välein ja kuljettavat sinut esimerkiksi Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa.

Koti taipuu moneksi - myös työntekoon

Kauklahteen rakenteilla olevat Fickenkuja 1 ja Kauppiaantanhua 2 tarjoavat koteja niin pienille kuin isommillekin perheille. Kohteiden arvioitu valmistumisaika on tuleva kesä/syksy.

Fickenkuja 1 on viidestä kolmikerroksisesta kerrostalosta muodostuva kiinteistö, jossa on 52 kotia. Asuntojen koot vaihtelevat aina 40 neliön kaksiosta 86 neliön kolmioon. Kohteen ”erikoisuus” ovat kuusi huoneistoa, joiden yhteyteen on suunniteltu oma tilansa kotona työskentelyä varten. Jos siis toimit yksinyrittäjänä, suunnittelet sellaiseksi ryhtymistä tai teet paljon etätöitä, kannattaa ehdottomasti tutustua Fickenkujan työtilallisiin koteihin.

Osoitteeseen Kauppiaantanhua 2 valmistuu puolestaan kuusi kaksikerroksista asuinrakennusta, joista kolmessa on kaksitasoisia rivitalohuoneistoja ja kolmessa pienkerrostaloasuntoja. Uusia koteja on kaikkiaan 30, ja niiden koot vaihtelevat 51,5 neliön kaksiosta 87,5 neliön perheasuntoon.

Seuraa Facebookia ja verkkosivuja

Kiinnostuitko Kauklahdessa asumisesta? Siinä tapauksessa malta vielä hetki - haku uusimpiin kohteisiimme alkaa tuota pikaa.

Ajantasaisinta tietoa haun alkamisesta saat seuraamalla meitä Facebookissa, www.facebook.com/espoonasunnot, tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Lisätietoa kohteista

> Fickenkuja 1
> Kauppiaantanhua 2

Oikopolut

Aakkoshakemisto