02.12.2016 08:41

Kiitä siivoojaa valtakunnallisena puhtauspäivänä 2.12.

Toista kertaa vietettävä valtakunnallinen puhtauspäivä tekee näkyväksi sitä työtä, jota siivousalan ammattilaiset tekevät päivittäin kaikkien viihtyvyyden lisäämiseksi. Siivouspalvelujen toimivuus on Espoon Asunnoille tärkeää, sillä siisti asuinympäristö on merkittävä tekijä asumisviihtyvyyden kannalta. Siksi osallistummekin mielellämme puhtauspäivän viettoon ja kiitämme siivoojiamme hyvin tehdystä työstä.

Myös asukkaat voivat perjantaina 2.12. muistaa oman kiinteistönsä siivoojaa kiitoksin. Päivän Suomessa järjestävä SSTL Puhtausala ry toivoo kiitoksia jaettavan myös sosiaalisessa mediassa: siivoojan kanssa otetun yhteiskuvan voi laittaa kiitosten kera Puhtauspäivän Facebook-sivulle, tai Instagramiin tai Twitteriin #kiitäsiivoojaa -tunnisteella.

Tänä vuonna siivoojaa voi kiittää myös sähköisellä kiitoskortilla, sillä Positiivareiden sähköisten korttien valikoimassa on myös Puhtauspäivän kiitoskortti!

Puhtauspäivän kiitoskortin löydät täältä!

Sähköinen kortti on kätevä vaihtoehto kiittämiseen, mutta muista kertoa kiitokset myös kasvotusten siivoojan nähdessäsi. :-) Jos sinulla ei ole siivoojan omaa sähköpostiosoitetta, lähetä kortti esimerkiksi esimiehelle tai muulle siivousyrityksen yhteyshenkilölle, jotta he voivat toimittaa kortin ja kiitokset eteenpäin.

Oikopolut

Aakkoshakemisto