17.05.2013 14:39

Kilonpurontie 7:n moduuleista koostuvat luhtitalot harjakorkeudessa

Kilonpurontie 7:n luhtitalot ovat edenneet harjakorkeuteen Espoon Kilossa. Espoon Asunnot toteuttaa yhdessä NEAPO Oy:n kanssa neljä modulaarista luhtitaloa, joissa on yhteensä 37 asuntoa. Kohteen arvioitu valmistumisaika on aikaisemmasta tiedosta poiketen elokuun lopulla.

Asuntomoduulit on valmistettu Helsingin Hernesaaren telakalla sijaitsevassa hallissa, jossa huoneistot on viimeistelty ja varusteltu keittiöitä ja kodinkoneita myöten. Myös talotekniikka on tehty valmiiksi jo tuotantohallissa. Asuntomoduulit on kuljetettu hallilta tontilleen erikoiskuljetuksena yöaikaan. Tontilla huoneistot on liitetty kiinni toisiinsa ja kytketty talotekniikka yhteen.

”Moduulirakentaminen tuottaa laadukkaita asuntoja ympäristöystävällisesti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Sisätilarakentamisen, järjestelmällisen laadunvalvonnan ja tehokkaan materiaalinkäytön ansiosta rakennusaikaisten virheiden mahdollisuus vähenee”, Espoon Asuntojen rakennuttamisjohtaja Ilkka Saari kertoo.

Asukasvalintoja uuteen kiinteistöön aletaan valmistella lähiaikoina. Hakemus kannattaa jättää pian, jotta se on mukana asukasvalinnoissa. Valituille ilmoitetaan asuntotarjouksesta heinäkuun aikana.

Oikopolut

Aakkoshakemisto