15.12.2017 15:03

Magneettikadun uudiskohteelle HURRAA! -tunnustuspalkinnon kunniamaininta

Espoon rakennuslautakunta on valinnut vuotuisen HURRAA! -tunnustuspalkinnon saajan. Tänä vuonna laadukkaasta rakennettuun ympäristöön liittyvästä työstä palkittiin Kirkkojärven päiväkoti. Kunniamaininnan sai Espoon Asuntojen uudiskohde Magneettikatu 14 Saunalahdessa.

Palkinto jaettiin perjantaina 15. joulukuuta. Palkinnon luovuttivat rakennuslautakunnan puheenjohtaja Janne Tähtikunnas ja vs. rakennusvalvontajohtaja Sirkku Malviala.

”Magneettikatu 14 edustaa erityisen laadukasta ja kestävää asuintaloarkkitehtuuria. Lopputulos on samaan aikaan ajaton ja moderni. Kohde toteuttaa Saunalahden hienoa kaavaideaa ja muodostaa osan asuinalueen keskeisistä rakennusrintamista Kauklahdenväylälle. Kohteen erityislaatuisuutta korostaa se, että se on toteutettu aravarahoitteisena”, toteaa Tähtikunnas.

Kohde on toteutettu kestävän kehityksen periaattein, ja sille on myönnetty myös vuoden Kestävä kivitalo -palkinto. Kohteen pääurakoitsijana toimi Lujatalo Oy ja pääsuunnittelijana Veikko Mäkipaja Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy:stä.

HURRAA! -tunnustuspalkinto on espoolainen hatunnosto ajankohtaiselle, erityisen ansiokkaasti ja onnistuneesti toteutuneelle, rakennettuun ympäristöön liittyvälle teolle. Palkinnon jakavat Espoon rakennuslautakunta ja rakennusvalvontakeskus.

> Lue juttu Magneettikadun kohteesta Kodikkaasti. -lehdestä
> Espoon rakennusvalvonnan tiedote palkinnosta

Oikopolut

Aakkoshakemisto