22.12.2016 13:30

NCC rakentaa Espoon Asunnoille 126 uutta asuntoa

NCC ja Espoon Asunnot ovat solmineet As Oy Espoon Perkkaantien kokonaisvastuurakentamista koskevan urakkasopimuksen. Kohde muodostaa 126 asunnon kerrostalokokonaisuuden piha-alueineen. Urakkasumma on yli 18 miljoonaa euroa. Varsinaiset rakennustyöt kohteessa ovat jo käynnistyneet ja kohteen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2018.

– Perkkaantie on jatkoa pitkälle ja hyvälle yhteistyöllemme Espoon Asuntojen kanssa. Kohde itsessään on hieno esimerkki NCC:n hankekehitys- ja suunnittelunohjausosaamisesta – lopputuloksena kohtuuhintainen mutta kuitenkin hienosti tulevaan kaupunkikuvaan istuva arkkitehtuurillisesti laadukas rakennus, kertoo NCC:n asuntorakentamisen toimialajohtaja Jari Lehtinen.

– Espoon Asunnot on vahvasti mukana Vermon uuden asuinalueen kehittämisessä. Tarkoituksenamme on rakennuttaa alueelle lähivuosina 500-600 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, ja NCC:n kanssa solmittu urakkasopimus on ensimmäinen konkreettinen askel tavoitteen saavuttamiseksi, toteaa Espoon Asuntojen toimitusjohtaja Seppo Kallio.

Lisätietoja:

  • Jari Lehtinen, toimialajohtaja, NCC, puh. 0400 430 555
  • Seppo Kallio, toimitusjohtaja, Espoon Asunnot, puh. (09) 816 5800

Oikopolut

Aakkoshakemisto