15.08.2013 08:45

Niittymaan puistokortteliin uusia kerrostaloasuntoja

Espoon Niittykumpuun, osoitteeseen Taivalmäki 3, valmistuu lokakuun lopussa 84 asuntoa käsittävä kuusikerroksinen kerrostalo.

Taivalmäki 3 sijaitsee Länsiväylän ja Merituulentien välissä Niittymaan Liberti -puistokortteliksi rakennettavalla alueella. Aikanaan korttelin sisäpuolella avautuu yhteispiha, joka tarjoaa alueen asukkaille paikan rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Puistokorttelin on suunniteltu valmistuvan vuonna 2018. Koska Taivalmäki 3 on ensimmäinen kortteliin rakennettava kohde, saattaa asumisen alkuaikoina ympäristössä esiintyä rakentamisesta johtuvaa haittaa.

Niittymaasta on hyvät liikenneyhteydet. Länsimetron asema valmistuu aikanaan noin puolen kilometrin päähän. Niittykummun ja Tapiolan palvelut ovat lähellä.

Taivalmäen 3:n porrashuoneet on varustettu hisseillä. Kohteessa on kaksi saunaosastoa, talopesula, kuivaushuone sekä kerhotila. Irtaimistoa varten on jokaista asuntoa kohden lämmin varastokomero pohjakerroksessa sekä lisäksi lämpimiä varastotiloja ulkoiluvälineitä varten.

Lopullinen pysäköinti on järjestetty samassa korttelissa sijaitsevaan autohalliin. Kohteen valmistuessa voidaan pysäköinnin suhteen joutua käyttämään tilapäisjärjestelyitä korttelin rakentamisjärjestyksien vuoksi.

Keväällä 2014 kortteliin valmistuu Espoon Asuntojen toinen kohde osoitteeseen Taivalmäki 1.

Taivalmäki 3:n asukasvalintoja aletaan valmistella ja tehdä lähiaikoina, joten asuntohakemuksen voi jättää jo nyt.

Oikopolut

Aakkoshakemisto