17.06.2015 10:02

Palkitut huoltotyöntekijät ja vuoden huoltoyhtiö

Huoltoliikkeiden toiminta ja huollon toimivuus ovat Espoon Asunnoille ja sen asiakkaille tärkeitä palveluita. Toukokuun lopussa 2015 päättyneen arviointijakson eniten pisteitä keränneet ja parhaiten huoltotyötä edistäneet huoltotyönammattilaiset palkittiin Espoon Asuntojen kiinteistöhuollon vuositapaamisessa keskiviikkona 10. kesäkuuta.

Palkitut:
Vuoden huoltotyöntekijä: La Van Nam / Matinkylän Huolto Oy
Tapiolan Lämpö Oy / Vuoden huoltotyöntekijä: Kuisma Tommi ja Salminen Valtteri
ISS Palvelut Oy / Vuoden huoltotyöntekijä: Henry Kvist
Vuoden huoltotyönjohtaja: Mikael Martelin / Tapiolan Lämpö Oy

Vuoden huoltoyhtiö

Tilaisuudessa valittiin myös vuoden 2015 huoltoyhtiö. Kunnian sai Matinkylän Huolto Oy.

”Nyt palkittujen lisäksi vuoden aikana nähtiin erittäin hyviä yksilösuorituksia ja yleinen laatutaso parani. Jatkossa tavoitteena on parantaa eri osapuolten yhteispeliä, pienentää laatuvaihtelua ja nostaa rimaa edelleen” kiinteistöjohtaja Jaakko Kammonen Espoon Asunnoista toteaa.

Huollon laadun seuraamiseksi ja parantamiseksi Espoon Asunnot on pisteyttänyt huollon toimintaa vuodesta 2013 lähtien. Huoltoliikkeet keräävät laatupisteitä vuoden kerrallaan kesäkuun alusta alkaen. Pisteitä kertyy sitä enemmän, mitä paremmin huoltotyö on tehty. Työn laatua arvioivat Espoon Asuntojen edustajat ja asukkaat.

Laatupisteet kertyvät Espoon Asuntojen tarkastajien ja isännöitsijöiden tekemistä tarkastuksista. Tämän lisäksi pisteitä kertyy asukastyytyväisyyskyselyn tuloksista. Kauden aikana tehtiin 990 järjestelmään vietyä tarkastusta.

Oikopolut

Aakkoshakemisto