22.12.2017 08:36

Puhelinpalveluaikamme laajenee ja vuokrasopimusten allekirjoitus ajanvarauksella 2.1.2018 alkaen

Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä laajempia puhelinpalveluaikoja ja palvelemmekin vuoden 2018 alusta lähtien puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Haluamme tehdä asioinnistasi mahdollisimman sujuvaa ja pyrimme aina vastaamaan kysymyksiisi jo puhelinsoiton aikana. Jos asian ratkaisu edellyttää tarkempia lisätietoja, välitämme yhteydenottosi eteenpäin oikealle asiantuntijalle ilman, että joudut itse tavoittelemaan useampaa henkilöä.

Muistathan kuitenkin, että vikailmoitukset tulee aina tehdä suoraan kiinteistösi huoltoyhtiölle. Näin huoltoa tai korjausta vaativa asia saadaan kuntoon mahdollisimman nopeasti. Katso huoltoyhtiöiden yhteystiedot täältä.

Vuokrasopimusten allekirjoitus sujuvasti ajanvarauksella 2.1.2018 alkaen

Jatkossa voit varata ajan vuokrasopimuksen allekirjoittamista varten puhelimitse. Näin sopimuksen teko hoituu sujuvasti sovittuna aikana eikä sinun tarvitse jonottaa.

Mikäli haluat puhelinasioinnin sijaan poiketa toimistollemme, palvelemme sinua myös kasvotusten ilman ajanvarausta tiistaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 9-12.

Huomioithan, että käynti asiakaspalvelussamme ei nopeuta mahdollista asunnon saantia. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti, huomioiden asukasvalintoja tehdessämme myös ne hakijat, joilla ei ole mahdollisuutta ottaa meihin yhteyttä.


Puhelinpalvelu:
ma-pe kello 9-15

Vuokrasopimusten allekirjoitus:
ajanvaraus – soita ja sovi aika puh. 09 816 5800

Palvelupiste on auki:
ti kello 13-15 ja to kello 9-12

Oikopolut

Aakkoshakemisto