18.12.2014 09:58

Siivouspalveluiden laatu hyvin tasainen

Espoon Asunnot toteutti loka-marraskuussa asiakaskyselyn, jonka tavoitteena oli selvittää kiinteistöjen siivouksesta vastaavien siivouspalveluliikkeiden työn laatu.

Kysely lähetettiin kaikille sähköpostiosoitteensa toimittaneille asukkaille. Vastauksia saatiin yhteensä 1548 kpl, vastausprosentti oli 21,7 %. Kyselyn mukaan asukkaat ovat tyytyväisiä yhteisten tilojen siivouksen laatuun.

Espoon Asuntojen kiinteistöjen siivouksesta vastaa neljä siivouspalveluliikettä. Kyselyn tulokset ovat hyvin tasaiset, eikä siivouspalveluliikkeiden työn tuloksissa ole saadun palautteen mukaan huomattavia eroja. Keskiarvo oli arvosanojen tyytyväinen ja hyvin tyytyväinen välillä. Info-Controller Oy ja Servisole Oy Siivouspalvelu saivat hieman paremmat arvosanat kuin ISS Palvelut Oy ja Lassila-Tikanoja Oyj.

Kyselyn tulokset ja saatu avoin palaute käsitellään siivouspalveluliikkeiden kanssa toiminnan ja laadun kehittämiseksi.

Vastanneiden kesken arvottiin lahjakortteja, jotka on nyt toimitettu voittajille. Palkinnot menivät Laaksolahteen, Lintuvaaraan ja Matinkylään. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille arvokkaasta palautteesta.

Espoon Asunnot seuraa tilaamiensa palveluiden laatua säännöllisillä asiakastyytyväisyyskyselyillä. Kysely siivouspalveluiden laadusta toteutetaan jälleen ensi vuonna.

Oikopolut

Aakkoshakemisto