19.12.2014 11:03

Syyskauden huolto- ja siivoustyöntekijät nimetty

Espoon Asunnot on valinnut kesästä 2014 lähtien kauden huoltotyöntekijän. Syyskaudelle valittiin myös kauden siivoustyöntekijä. Nimitykset julkistettiin ja valitut palkittiin kunniakirjoin ja lahjakortein torstaina 18.12.2014 järjestetyssä tilaisuudessa.

Syyskauden huoltotyöntekijäksi valittiin Mika Kainulainen ISS Palvelut Oy:stä. Mika toimii palveluohjaajana Kauklahden ja Espoon keskustan alueella. Valinnan perusteina olivat vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelyasenne sekä asiakkailta saatu hyvä palaute.

Kauden siivoustyöntekijä valittiin nyt ensimmäistä kertaa. Syyskauden siivoustyöntekijänä palkittiin Sirje Kaldamäe Lassila&Tikanoja Oy:stä. Sirje on toiminut pitkään siivoojana Kirstinharjun alueella. Hän on saanut vuosien varrella paljon hyvää palautetta alueen asukkailta. Valinnan perusteina olivatkin sitoutuneisuus sekä ystävällinen työskentelyasenne.

Syyskauden huoltotyöntekijän valinnan yhteydessä esille tuli useita työntekijöitä, jotka ovat saaneet paljon kiitosta työstään. Erityiskiitos erinomaisesta työstä hoitamissaan kohteissa kuuluu seuraaville työntekijöille:

Toni Sinda / ISS Palvelut Oy
Janne Honkonen/ISS Palvelut Oy
Marko Lintula/ Matinkylän Huolto Oy
Nam La Van/ Matinkylän Huolto Oy
Hanna Englund/ Tapiolan Lämpö Oy
Valtteri Salminen/ Tapiolan Lämpö Oy
Tommi Kuisma/ Tapiolan Lämpö Oy

Kauden paras huoltotyöntekijä valitaan kolme kertaa vuodessa. Tämän lisäksi valitaan vuosittain vuoden huoltotyöntekijä. Jatkossa myös kaudensiivoustyöntekijä valitaan kolmesti vuodessa.

Mika Kainulainen ja Sirje Kaldamäe

Oikopolut

Aakkoshakemisto