13.02.2017 13:39

Valolinna-taideteos Matinkylässä 18.2.

Suositut Valolinna-taideteokset saavat jatkoa! Espoon ensimmäinen Valolinna nähtiin Suvelassa tammikuussa. Seuraavaksi vuorossa on Matinkylä, jossa Valolinna loistaa lauantaina 18.2. klo 19-21. Osoite on Matinkatu 7.

Valolinna on kerrostalon kokoinen valoteos, jonka taiteilija Anne Roininen toteuttaa yhdessä asukkaiden kanssa. Talon asukkaat ovat yhdessä taiteilijan kanssa valinneet ikkunoihinsa erilaisia valoja tai liikkuvaa kuvaa, jotka sytytetään yhtä aikaa. Valojen lisäksi nähdään upeaa varjoteatteria, joka toteutetaan kerrostalon alakerrassa sijaitsevan Asukastalo Kylämajan ikkunoihin. Ohjaajana toimii nukketeatteritaiteilija Roosa Halme. Tervetuloa ihastelemaan valojen ja varjojen upeaa maailmaa Matinkylään!

Tapahtuma on osa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden sekä kaupunkitekniikan yhteistä Valovuosi-hanketta. Valovuosi-tapahtumat kuuluvat Espoon Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan. Taitelija Anne Roinisen toteuttamia Valolinnoja on nähty aiemmin esimerkiksi Porissa, Mikkelissä ja Lahdessa. Vuoden 2017 aikana Valolinnoja syttyy ympäri Espoota.

> Lue lisää tapahtumasta Facebookista

Oikopolut

Aakkoshakemisto