01.10.2015 12:21

Verkkosivujen asuntohakemuslomake uudistui

Espoon Asuntojen verkkosivuilta löytyvää asuntohakemuslomaketta on uudistettu. Uudistuksen taustalla on halu palvella uuden kodin tarpeessa olevia asiakkaitamme entistä paremmin.

Muuttuneen ulkoasun lisäksi uudistus nopeuttaa hakemuksen voimaantuloa Jatkossa hakemuksesi onkin mukana asukasvalinnoissa lähes välittömästi lähettämisen jälkeen, kun aiemmin viive hakemuksen lähettämisen ja voimaantulon välillä on saattanut olla jopa useita päiviä.

Toinen merkittävä muutos liittyy hakemuksen voimassaoloaikaan, sillä se lyhenee kuudesta kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Muutoksella pyritään siihen, että hakijoiden tiedot vastaisivat mahdollisimman hyvin senhetkistä tilannetta ja asunnontarvetta. Näin me pystymme tarjoamaan sinulle juuri tarpeitasi vastaavan kodin asuttavaksi.

Huomioithan, että muutos koskee vain 1.10.2015 alkaen lähetettyjä asuntohakemuksia, joten jos olet lähettänyt hakemuksesi 30.9.2015 mennessä, se on voimassa kuusi kuukautta.

Muutoksia hakemukseen – näin ilmoitat niistä meille

Verkkosivuillamme aiemmin käytössä ollut muutoslomake on poistunut käytöstä 1.10. alkaen.

Jos haluat lisätä jo lähettämääsi lomakkeeseen uusia alueita tai poistaa jonkun, voit ilmoittaa muutoksesta puhelimitse asiakaspalveluumme.

> Asiakaspalvelun yhteystiedot

Jos taas muuttunut tieto koskee esimerkiksi tulojasi tai asumistilannettasi, täytä silloin uusi hakemus. Järjestelmä korvaa automaattisesti vanhan hakemuksesi uudella, ja näin pystymme vastaamaan tarpeisiisi ajantasaisten tietojen pohjalta.

Suomenkielisen hakemuslomakkeen lisäksi lomakkeesta on toteutettu englanninkielinen versio, jonka löydät halutessasi täältä.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

> Kodin tarpeessa? Täytä asuntohakemus

Oikopolut

Aakkoshakemisto