Sosiaalinen vastuu

Espoossa on lähes 300 000 asukasta. Kaupungissa kohtaavat opiskelijat, eläkeläiset, perheet, sinkut, työssäkäyvät, työttömät ja eri kulttuurit. Samaa monimuotoisuutta haluamme ylläpitää myös kaikissa kiinteistöissämme.

Olemme asukkaillemme turvallinen vuokranantaja, joka tarjoaa koteja yksinasuville ja perheille, niin kaupungissa viihtyville kuin luontoa rakastaville. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme, jotta asiakkaidemme on entistä helpompaa asioida kanssamme.

Edistämme kaupunginosien tasapainoista kehittymistä ja asuinalueiden säilymistä samanarvoisina. Asunnonhakijoista etusijalla ovat erittäin kiireellisessä asunnon tarpeessa olevat, vähävaraiset ja pienituloiset. Heitä on hakijoistamme yli puolet. Ammattitaitomme ja laaja-alaisuutemme tukevat tavoitettamme sosiaalisesti vastuullisesta asukasvalinnasta ja asumisneuvonnasta

Olemme luotettava, joustava ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstön kehittymiseen, turvallisen työympäristön edistämiseen sekä työhyvinvoinnin lisäämiseen. Henkilöstö- ja koulutus- sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmat ohjaavat toimintaamme ja varmistavat, että henkilöstö tulee kohdelluksi oikeudenmukaisesti.