Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu tarkoittaa meille hyvää taloudenhoitoa, yhteisvastuullisuutta sekä taloudellisen hyödyn tasaista ja pitkäjänteistä tuottamista sidosryhmillemme.

Huolehdimme siitä, että Espoossa on kohtuuhintaisia koteja. Myös vuokrien ennakoitavuus sekä vuokrahyödyn jakautuminen oikeudenmukaisesti ovat osa taloudellista vastuutamme. Vuokra-asunnoissamme asuvat maksavat keskimäärin 22 prosenttia Espoon yleistä vuokratasoa alhaisempaa vuokraa.

Asuntojemme käyttöaste on pysynyt jo vuosikymmenen ajan Espoon kaupungin edellyttämällä tasolla, vähintään 98 prosentissa. Vastuullisena toimijana tavoitteenamme on nostaa käyttöastetta entisestään prosessejamme kehittämällä.

Taloudellinen vastuu on meille myös sitä, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti kiinteistön suunnittelusta ja rakentamisesta aina sen hoitoon ja korjaukseen asti. Torjumme harmaata taloutta järjestelmällisesti Luotettava laatutyömaa -kriteerien mukaisesti.

Toimintamme työllisyysvaikutus on vuositasolla arviolta 875 henkilötyövuotta. Verojalanjälkemme on noin 25,6 miljoonaa euroa vuodessa.

> Katso ajankohtaisimmat tiedot vastuullisuudestamme viimeisimmästä vuosikertomuksestamme.