Laajakaistayhteys ja kaapeli-tv

Espoon Asuntojen asiakkaana sinun on mahdollista ottaa käyttöösi Elisa Oyj:n toimittama laajakaistayhteys ja kaapeli-tv, jotka on asennettu kaikkiin Espoon Asuntojen asuntoihin. Uusi 10M/10M:n laajakaistayhteys ja kaapeli-tv sisältyvät vuokrahuoneistojen kuukausivuokraan.

Espoon Asunnot toimittaa laajakaistayhteyden ja kaapeli-tv:n seinärasiaan saakka. Siitä eteenpäin digiboksien, modeemien ja tarvittavien kaapeleiden hankinnasta, toimivuudesta ja käyttökuntoon saattamisesta vastaa asukas.

Saunalahti Taloyhtiölaajakaista

Uuden laajakaistayhteyden käyttäjäksi voit rekisteröityä:

  • Rekisteröitymällä liittymän käyttäjäksi osoitteessa https://elisa.fi/kiinteistoille/asukkaille. Liittymän rekisteröintiin tarvitset verkkopankkitunnukset.
  • Elisan myymälässä, jossa myyjä tekee rekisteröinnin ja vastaa liittymään liittyviin kysymyksiin. Elisan myymälöiden yhteystiedot
  • Soittamalla Elisan maksuttomaan asiakaspalvelun numeroon 010 190 240 (ma-pe klo 8–19, la klo 10–16.30).

Liittymän avauksen yhteydessä varmista yhteyden tekninen toteutus Elisan myymälästä tai asiakaspalvelusta.

  • Saunalahti Taloyhtiölaajakaista -VDSL2-liittymä toimii VDSL2-modeemilla, joka kytketään tavalliseen puhelinpistorasiaan
  • Yleiskaapeloiduissa kiinteistöissä ei tarvita erillistä modeemia. Yhteys kytketään ethernet-datarasiaan. Jos yhteys halutaan jakaa useampaan huoneeseen, toimii yhteyden jakajana erillinen reititin.

Elisa kaapeli-tv

Kaapeli-tv:n käyttäjäksi ei tarvitse rekisteröityä erikseen. Elisa kaapeli-tv on käytettävissä kaapeliverkkoon tarkoitetulla televisiovastaanottimella tai kaapelidigiboksin kautta.

Häiriötiedotteet ja lisätiedot

Laajakaistan ja kaapeli-tv:n muutoksista ja häiriöistä ilmoitetaan Elisa Oyj:n omilla verkkosivuilla.

Tarvittaessa saat lisätietoja Elisan asiakaspalvelusta tai puhelimitse numerosta 010 190 240 (pvm/mpm).