Niittykummuntie 12 A

Espoon Niittykumpuun valmistuu upouusia ja moderneja vuokra-asuntoja. Asuinympäristö tarjoaa hyvät palvelut, kulkuyhteydet ja kattavasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Lyhyt matka joka paikkaan ja aina helppo tulla kotiin

Loistavat kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys takaavat, että Niittykummuntiellä arki on mukavan mutkatonta. Olit sitten suuntaamassa töihin tai vapaa-ajan rientoihin, kävelymatkan päässä sijaitsevalta metroasemalta pääset sukkelasti joka paikkaan. Asema sijaitsee kauppakeskus Niityn yhteydessä, mistä löytyy monenlaisia kauppoja isompaan ja pienempään ostostarpeeseen. Harrastusmahdollisuuksia Niittykumpu ja sen lähiympäristö tarjoavat lähes rajattomasti, eikä merellekään ei ole pitkä matka, sillä Haukilahden venesatama on vain muutaman kilometrin päässä. Lisäksi päiväkodit ja ala-aste ovat naapurustossa, joten taival opintielle ei ole pitkä.

Asukkaat valittu

Asukasvalinnat on saatu päätökseen ja kaikki kohteen asunnot vuokrattu. 

Niittykummuntie 12 A

Niittykummuntielle nousevassa kahdeksankerroksisessa kerrostalossa on yhteensä 70 asuntoa. Näiden uusien kotien koot vaihtelevat 34-neliöisistä yksiöistä 79,5-neliöisiin perheasuntoihin. Talosta löytyy lisäksi talosauna, pesula ja kerhohuone.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1h + kt 34 m²  16 kpl
2h + kt 46–47 m²  33 kpl
3h + kt 58,5–68 m²  13 kpl
4h + kt 79,5 m²  8 kpl

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.