Hyljetie 3

Finnoo on yksi Espoon uusista asuinalueista, jossa palvelut ovat tulevaisuudessa lähellä, metro tekee liikkumisesta helppoa ja merenrantaan on lyhyt matka. Finnooseen valmistuvan Hyljetie 3:n kaksi viisikerroksista puukerrostaloa tarjoavat 72 kohtuuhintaista vuokrakotia, jotka ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023.

Puukerrostalot puiston laidalla

Hyljetie 3:n kaksi puukerrostaloa ovat muuttovalmiita maaliskuussa 2023. Molemmissa taloissa on viisi kerrosta, ja niissä on yhteensä 72 asuntoa. Kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen koot vaihtelevat 35-neliöisestä yksiöstä 63-neliöiseen kolmioon.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja

1h+kt

 35 m²

 18 kpl

2h+kt

 46,5 m²

 18 kpl

3h+kt

 63 m²

 36 kpl

Asukkaiden käytössä on yhteinen talopesula ja pyykinkuivaushuone sekä kerhotila. Molemmissa taloissa on irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, pienet lastenvaunuvarastot joka kerroksessa sekä talosauna vilvoittelutiloineen. 

Sisäpihan oleskelu- ja leikkialue rajautuu puistoon ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen, leikkimiseen ja luonnossa viihtymiseen. Pihalta löytyvät pyöräpaikat, pyörävarasto sekä kaksi liikuntaesteisten autopaikkaa. Loput 35 autopaikkaa tulevat aluksi väliaikaispaikalle lähelle kiinteistöä, josta ne siirtyvät myöhemmin rakentuvaan pysäköintilaitokseen.

Ympäristöystävällistä asumista 

Hyljetie 3 on toteutettu A-energialuokan kohteena. Kiinteistön kaikki tilat on varustettu lämmöntalteenotolla, katolla on aurinkopaneelit ja valaisimissa käytetään tehokkaita ledejä.

Jäljellä vielä muutama asunto, hae nyt! 

Asuntoa voit hakea Oikotie.fi -sivuston kautta tai asuntohakemuslomakkeellamme. Jos käytät asuntohakemuslomaketta, merkitse lisätietokenttään "Hyljetie 3", niin olet kohteen asukasvalinnoissa mukana. Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti ja siten, että niistä käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Oikotiellä voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen. Erikoistoiveet huoneistotyypistä tai kerroksesta voi kirjata hakemukselle.

Suuren kiinnostuksen vuoksi emme pysty vastaamaan uudiskohdetta koskeviin tiedusteluihin. Otamme hakijaan suoraan yhteyttä mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä. 

Kerromme verkkosivuillamme ja somessa, kun Hyljetie 3:n asukavalinnat on saatu päätökseen.

Finnoossa on hyvä ja helppo asua

Finnoo on uusi, ekologinen kaupunginosa, joka ulottuu Länsiväylältä merenrantaan asti. 17 000 asukkaalle suunniteltua aluetta kehitetään energiatehokkaana kestävän kehityksen mallialueena, jonka keskusta muodostuu metroaseman päälle. 

Metro tekee liikkumisesta helppoa, sillä Finnoon ja Kaitaan metroasemat sijaitsevat kävelymatkan päässä Hyljetieltä. 

Lähistöltä löytyvät kattavat palvelut. Alueella sijaitsee koulu ja päiväkoti. Ison Omenan kauppakeskukseen on matkaa kolmisen kilometriä, ja Finnoon keskustaan on tulossa oma kauppakeskus.

Alueelta löytyy liikkumaan kutsuvia ulkoilureittejä ja luontopolkuja, ja lähistöllä siintelee meri.

Kohde kartalla

Meillä asut mukavasti

Ei vuokravakuutta

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.

Suuren kiinnostuksen vuoksi emme valitettavasti pysty vastaamaan uudiskohdetta koskeviin tiedusteluihin. Otamme hakijaan suoraan yhteyttä mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä.