Kalaonnentie 5D

Etsitkö kotia laajan palveluverkoston välittömästä läheisyydestä, hyvien kulkuyhteyksien varrelta? Kalaonnentie 5 on sellainen kohde. Se sijaitsee Matinkylän kaupunginosaan kuuluvassa Tiistilässä, joka tarjoaa keskeisestä sijainnistaan huolimatta myös vehreyttä ja omaa rauhaa.

Uudiskohde Kalaonnentie 5:n vehreään kortteliin 

Kalaonnentie 5:ssä sijaitsee jo entuudestaan kolme kolmikerroksista kerrostaloa, joita pian täydentää marraskuun  2022 lopussa valmistuva kuusikerroksinen uudistalo. Sen 28 asuntoa ovat neliöiltään varsin tehokkaita, mutta tilaratkaisuiltaan toimivia. Vaaleat seinäpinnat ja kiintokalusteet sekä isot ikkunat lisäävät asuntojen tilantuntua. 

Kuva

Asuntojen koot vaihtelevat 36,5-neliöisestä kaksiosta 67,5-neliöiseen perheasuntoon.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
2H+KT 36,5 m2   6 kpl
2H+KT 39-39,5 m2 11 kpl
3H+KT 64,5 m2  5 kpl
4H+KT 67,5 m2  6 kpl

Kalaonnentiellä on koko korttelin yhteinen maanalainen pysäköintilaitos, josta on Kalaonnentie 5D:n tuleville asukkaille on varattu 14 pysäköintipaikkaa. Paikan kuukausihinta on 60 euroa. 

Autopaikkatoiveet otamme vastaan asuntotarjouksen vastauslomakkeella. Kun kaikkiin asuntoihin on tehty vuokrasopimus, arvomme autopaikat kaikkien halukkaiden kesken. Jos halukkaita on paljon, emme voi valitettavasti taata, että kaikki saavat autopaikan.

Kalaonnentie 5D sopii erityisesti sinulle, joka haluat asua palveluiden välittömässä läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hakuaika on päättynyt

Asukasvalinnat Kalaonnentie 5 D:n osalta on saatu valmiiksi.

Kohde kartalla

Elämää monipuolisten palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä

Tiistilä on Espoon Matinkylän kaupunginosaan kuuluva alue. Sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee suosittu Ison Omenan kauppakeskus, josta löytyy ostettavaa ja tekemistä kaiken ikäisille. Myös päiväkoti ja koulu ovat lähietäisyydellä. 

Tiistilä sijaitsee liikenteen solmukohdassa, esimerkiksi kauppakeskuksen alakerran metroasemalta matkanteko muualle pääkaupunkiseudulle on vaivatonta. Kaupungin vilinästä on kuitenkin helppo irtautua, sillä meri rantoineen on kävelymatkan päässä. Tämän lisäksi Suomenojan lintualtaille voi kevät- ja syysaikaan lähteä ihastelemaan lintujen muuttoretkeä.

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 euroa

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 10 euroa.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytämme Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Huomioithan, ettei asiakaspalvelumme pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.