Karakalliontie 1

Espoon Karakallion kaupunginosaan rakentuu uusia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, jotka ovat muuttovalmiita syksyllä 2022. Loistava sijainti, lähialueen harrastusmahdollisuudet ja kattavat palvelut takaavat, että Karakalliontiellä arki on mahdollisimman sujuvaa.

Helppoa ja huoletonta asumista

Karakalliosta löytyy tekemistä ja palveluja joka lähtöön, alueella on päiväkoteja, ala- ja yläkoulu, urheilukenttä ja monitoimitalo, jossa on monipuolista kulttuuri-, opinto- ja nuorisotoimintaa. Kaupalliset lähipalvelut löytyvät Karakallion ostoskeskuksesta, jossa toimii esimerkiksi kauppa, ravintola ja apteekki. Lisäksi Kauppakeskus Sello monipuolisine palveluineen, ravintoloineen, kirjastoineen ja elokuvateattereineen sijaitsee reilun 3 kilometrin päässä.

Karakallio ja sen lähialueet ovat urheilunystävän unelma. Pienten lähimetsien ja lenkkipolkujen lisäksi lyhyen matkan päässä sijaitsee Leppävaaran urheilupuisto, joka tarjoaa puitteet harrastamiseen hiihdosta yleisurheiluun.

Karakallio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Matkaa esimerkiksi Leppävaaran linja-auto- ja rautatieasemalle ei tarvitse taittaa kauaa. Asemalta suunnan ottaminen muualle pääkaupunkiseudulle esimerkiksi lähijunalla sujuu vaivattomasti. Myös autonomistajan on helppo taittaa matkaa muualle pääkaupunkiseudulle, sillä Turuntie kulkee melkein kaupunginosan vieressä.

Kohde kartalla

Karakalliontie 1

Karakalliontie 1 muodostuu kahdesta 6-kerroksisesta kerrostalosta, joissa on yhteensä 91 asuntoa. Koot vaihtelevat 31-neliöisestä yksiöstä 69-neliöiseen perheasuntoon.

Karakalliontien kohteelle haetaan Joutsenmerkkiä. Rakentamisessa otetaan huomioon muun muassa rakennusmateriaalien ekologisuus ja alkuperä, käytettyjen kemikaalien turvallisuus ja terveellisyys, kosteudenhallinta sekä energiatehokkuus. Rakennusjätteen osalta hankkeen tavoitteena on vähintään 70 prosentin kierrätysaste. Kohteen lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1H+KT 31,0–33,5 m2 28 kpl
2H+KT 43,5–49,5 m2 36 kpl
3H+KT 61 m2 10 kpl
4H+KT 65,5–69 m2 17 kpl

Karakalliontie 1:llä 38 autopaikkaa, jotka sijaitsevat kellarikerroksen pysäköintihallissa. Autopaikan hinta on 60€/kk. Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja. Otamme vastaan toiveet autopaikoista asuntotarjouksen vastauslomakkeella. Kun kaikkiin asuntoihin on tehty vuokrasopimus, arvomme autopaikat kaikkien halukkaiden kesken. Jos halukkaita on paljon, emme voi valitettavasti taata, että kaikki saavat autopaikan.

Hakuaika on päättynyt

Asukasvalinnat Karakalliontie 1:n osalta on saatu valmiiksi.

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 10 euroa.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.