Kirstinharju 4

Espoon Suvelan kaupunginosaan rakentuu uusia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat syksyllä 2022. Alueelta löytyvät kaikki tarpeelliset peruspalvelut, ja enemmänkin.

Sujuvaa arkea Suvelassa

Lähellä Espoon keskusta Turunväylän eteläpuolella sijaitsee Suvelan eloisa ja kehittyvä kaupunginosa.  Alueelta löytyy useita kouluja ja päiväkoteja, joten perheen pienimpien matka koulunpenkille ei ole pitkä. Lisäksi sekä aikuisia että lapsia ilahduttavat lyhyen matkan päässä Kirstinharjun kohteesta sijaitsevat Espoon keskuksen monipuoliset palvelut ostoskeskuksineen. Liikenneyhteydet ovat sujuvat, sillä Entressen Kauppakeskuksen viereiseltä rautatieasemalta voi hypätä lähijunan kyytiin ja taittaa matkaa töiden ja harrastusten perässä ympäri pääkaupunkiseutua. Autoilevan arkea taas helpottaa Turunväylän läheisyys.

Kirstinharju 4:n ympäristö tarjoaa myös ulkoilumahdollisuuksia, sillä muutaman minuutin kävelymatkan jälkeen voi hypätä metsän syleilyyn. Tämän mahdollistaa läheltä löytyvä lähes 900 hehtaarin laajuinen Keskuspuisto, joka on yksi espoolaisten tärkeimmistä liikunta- ja virkistysalueista. Tämän lisäksi lähistöltä löytyy Keski-Espoon urheilupuisto, joka tarjoaa kattavat urheilumahdollisuudet.

Kohde kartalla

Kirstinharju 4 A

Kirstinharju 4A on kuusikerroksinen kerrostalo, jossa asuntojen koot vaihtelevat 43-neliöisestä kaksiosta 64,5-neliöiseen kolmioon. Yhteensä asuntoja kohteessa on 25. Asukkaiden on mahdollista hyödyntää koko korttelia palvelevaa yhteispihaa ja -kerhotilaa. Lisäksi kohteessa on talopesula ja -sauna ja lämmitysmuotona ekologinen maalämpö.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja

2 h+kt

43 – 44 m2

10 kpl

3 h+kt

63 – 64,5 m2

15 kpl

Kirstinharju 4 A:lla on 14 autopaikkaa, jotka sijaitsevat viereisen kiinteistön, Kirstintie 2:n, maanalaisessa autohallissa. Autopaikan hinta on 40 €/kk. 

Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja. Otamme vastaan toiveet autopaikoista asuntotarjouksen vastauslomakkeella. Kun kaikkiin asuntoihin on tehty vuokrasopimus, arvomme autopaikat kaikkien halukkaiden kesken. Jos halukkaita on paljon, emme voi valitettavasti taata, että kaikki saavat autopaikan.

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 10 euroa.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään maalämpöä.
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Hakuaika on päättynyt

Asukasvalinnat Kirstinharju 4A:n osalta on saatu valmiiksi.

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.