Kirstintie 2

Espoon Suvelan kaupunginosaan rakentuu moderneja ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat syksyllä 2022. Alueen vahvuuksia ovat loistavat kulkuyhteydet ja lyhyen kävelymatkan päästä löytyvä runsas palvelutarjonta.

Jokaiselle jotain

Suvelan alueelta löytyy useita päiväkoteja ja kouluja, joten perheen pienempien ei tarvitse taitaa pitkää matkaa opintielle. Kauppakeskus Entressen kattavat palvelut sijaitsevat alle kilometrin päässä kohteesta. Kauppakeskuksen viereiseltä rautatieasemalta voi sujuvasti hypätä lähijunan kyytiin ja taittaa matkaa töiden ja harrastusten perässä ympäri pääkaupunkiseutua. Autoilevan arkea taas helpottaa Turunväylän läheisyys. Luonnon ääreenkään ei ole pitkä matka, ja muutaman minuutin kävelymatkan jälkeen Espoon keskuspuiston polut mahdollistavat liikkumisen niin kesällä kuin talvellakin. Tämän lisäksi lähistöltä löytyy Keski-Espoon urheilupuisto, joka tarjoaa kattavat urheilumahdollisuudet.

Kohde kartalla

Kirstintie 2

Kirstintie 2:een valmistuu 190 uutta asuntoa. Niiden koot vaihtelevat 31-neliöisestä yksiöstä 84-neliöiseen perheasuntoon. Lisäksi kohteeseen tulee 73,5-neliöinen liiketila sekä koko korttelia palvelevat yhteispiha ja -kerhotila. Kohteessa on myös talopesula ja kaksi saunaa.

Hakuaika alkaa pian! Voit jo tutustua Kirstintie 2:n esitteeseen, jonka olemme jakaneet kolmeen osaan asuntojen suuren määrän vuoksi.  Vuokrat julkaisemme viimeistään hakuajan alettua, maltathan siis vielä hetken.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja

1h+kt

31 - 33,5 m2

37 kpl

2h+kt

45 - 56,6 m2

58 kpl

3h+kt

53,5 - 80 m2

57 kpl

4h+kt

77,5 - 84 m2

38 kpl

Kirstintie 2:lla on 105 autopaikkaa, jotka sijaitsevat kaksitasoisessa maanalaisessa autohallissa. Autopaikan hinta on 40 €/kk. 

Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja. Otamme vastaan toiveet autopaikoista asuntotarjouksen vastauslomakkeella. Kun kaikkiin asuntoihin on tehty vuokrasopimus, arvomme autopaikat kaikkien halukkaiden kesken. Jos halukkaita on paljon, emme voi valitettavasti taata, että kaikki saavat autopaikan.

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 10 euroa.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Kiinnostuitko kohteesta?

Tilaa uutiskirjeemme, lähetämme sinulle sähköpostia, kun kohteesta julkaistaan lisätietoja.

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.