Kirstintie 2

Muuta Suvelaan, täysin uusittuun Kirstinharjun kortteliin! Kirstintie 2:n modernit ja kohtuuhintaiset vuokra-asunnot ovat muuttovalmiita syksyllä 2022. Asuinalueen vahvuuksia ovat loistavat kulkuyhteydet ja lyhyen kävelymatkan päästä löytyvä runsas palvelutarjonta.

Etsitkö vuokra-asuntoa perheellesi?

Jos sinulle ja perheellesi on tärkeää, että oman kodin läheltä löytyvät kaikki arjen kannalta tärkeät palvelut ja kulkuyhteydet ovat kunnossa, tutustu ja hae asuntoa uudiskohteestamme Kirstintie 2.  

Kirstintie 2:n modernit ja kohtuuhintaiset vuokra-asunnot valmistuvat syyskuun 2022 lopussa.

Jäljellä on vielä joitakin vapaita asuntoja, joita voit hakea Oikotie.fi -sivuston kautta tai asuntohakemuslomakkeellamme. Jos käytät asuntohakemuslomaketta, merkitse lisätietokentään "Kirstintie 2", niin olet kohteen asukasvalinnoissa mukana. Täytäthän kaikki tiedot siten, että niistä käy ilmi myös muut kanssahakijat ja muuttavat henkilöt.

Oikotien ilmoituksissa esitellään yksi kohteen huoneistotyypeistä. Voit hakea yhdellä hakemuksella kaikkia samantyyppisiä huoneistoja. Asunnoissa voi olla pieniä eroja esimerkiksi kerroksen tai parvekkeen sijainnin suhteen. Erikoistoiveet huoneistotyypistä tai kerroksesta voi kirjata hakemukselle.

Suuren kiinnostuksen vuoksi emme pysty vastaamaan uudiskohdetta koskeviin tiedusteluihin. Otamme hakijaan suoraan yhteyttä mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä.

Kuva

Kirstintie 2, uudiskohteen perustiedot

Kirstintie 2:een valmistuu 190 uutta asuntoa, joiden koot vaihtelevat 31-neliöisestä yksiöstä 84-neliöiseen perheasuntoon. Lisäksi kohteeseen tulee 73,5-neliöinen liiketila sekä koko korttelia palvelevat yhteispiha ja -kerhotila. Kohteessa on myös talopesula ja kaksi saunaa.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja

1h+kt

31 - 33,5 m2

37 kpl

2h+kt

45 - 56,6 m2

58 kpl

3h+kt

53,5 - 80 m2

57 kpl

4h+kt

77,5 - 84 m2

38 kpl

Kirstintie 2:lla on 105 autopaikkaa, jotka sijaitsevat kaksitasoisessa maanalaisessa autohallissa. Autopaikan hinta on 40 €/kk. 

Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja. Otamme vastaan toiveet autopaikoista asuntotarjouksen vastauslomakkeella. Kun kaikkiin asuntoihin on tehty vuokrasopimus, arvomme autopaikat kaikkien halukkaiden kesken. Jos halukkaita on paljon, emme voi valitettavasti taata, että kaikki saavat autopaikan.

Rakastu Suvelaan, se on lähellä kaikkea

Suvelasta löytyy useita päiväkoteja ja kouluja, ja kauppakeskus Entressen kattavat palvelut ovat alle kilometrin päässä Kirstintie 2:sta.  Kauppakeskuksen viereiseltä rautatieasemalta voit hypätä lähijunan kyytiin ja kulkea sujuvasti töihin ja/tai harrastusten pariin. Kirstintie 2:n lähistöllä on myös useita bussipysäkkejä, joilta matka taittuu eri puolille Espoota. Autoilevan arkea taas helpottaa Turunväylän läheisyys.

Jos pidät luonnossa liikkumisesta, sekin on Kirstintieltä käsin helppoa: vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä on Espoon keskuspuisto. Sen polut mahdollistavat liikkumisen niin kesällä kuin talvellakin. Tämän lisäksi lähistöltä löytyy Keski-Espoon urheilupuisto, joka tarjoaa kattavat urheilumahdollisuudet.

Kohde kartalla

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 10 euroa.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.