Jousenpuistonkatu 5

Jousenpuistonkadun kohde rakentuu Tapiolan urheilupuiston läheisyyteen, jonka ympäristöstä löydät kaiken mitä tarvitset. Tapiolan laaja palvelutarjontakin on vain yhden metropysäkin päässä.

Lähes kotiovelta käsin urheilu- ja kulttuuritarjonnan pariin

Nimensä mukaisesti Tapiolan urheilupuistosta löytyy suuri kirjo erilaisia harrastusmahdollisuuksia, niin aktiivi kuin penkkiurheilijallekin. Ulko-oven avaamisen jälkeen olet melkein kaiken keskipisteessä, sillä alle 500 metrin päästä löytyvät kaikki alueen tarjoamat aktiviteetit koripallosta jalkapalloon.

Kaiken urheilutarjonnan keskellä ei kuitenkaan kannata unohtaa sielunruokaa ja sen tärkeyttä. Urheilupuiston välittömässä läheisyydessä toimii Espoon modernin taiteen museo, tuttavallisemmin EMMA. Vaihtuvat näyttelyt ja tapahtumat tarjoavat paljon nähtävää ja pitävät mielen vireänä.

Jousenpuistonkadun kanssa melkein samassa pihapiirissä sijaitsee Tapiolan urheilupuiston metroasema, ja vain yhden pysäkin päässä viihtyisä ja vilkas Tapiolan keskus. Kattavan kulttuuritarjonnan lisäksi alueelta löytyy laaja kirjo erilaisia kaupallisia palveluita. Esimerkiksi Tapiolan metroaseman vieressä toimii kauppakeskus Ainoa. Kattavamman kuvan kohteen lähellä sijaitsevista palveluista saat esittelyvideolta.

Katso esittelyvideo

Jousenpuistonkatu 5

Jousenpuistonkadulle valmistuvassa kerrostalokohteessa on kuusi kerrosta ja kaksi porraskäytävää. Asuntoja on 61 ja niiden koot vaihtelevat 30-neliöisestä yksiöstä 70-neliöiseen kolmioon. Kiinteistön autopaikat sijaitsevat läheisessä pysäköintilaitoksessa, jonne alueen autopaikat on keskitetty. Huomioithan, että kyseessä eivät ole Espoon Asuntojen vuokraamat pysäköintipaikat, vaan kyseessä on liityntä- ja asukaspysäköintiä tarjoava toimija, joka määrittää vuokratason markkinaehtoisesti.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja  
1h+kt

29,5 – 38m²

17
2h+kt

45,5 – 52,5m²

27
3h+kt

59,5 – 71,5m²

17

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.