Vesipirtintie 2

Vesipirtintien kohde kohoaa Saunalahteen kuuluvaan Tillinmäkeen. Hieman rauhallisemmasta elämänmenosta nauttivalle tämä kohde on nappivalinta.

Olet askelien päässä Keskuspuistosta ja sen metsien syleilystä

Vesipirtintie ympäristö on täynnä ulkoilumahdollisuuksia, sillä melkein kohteen takapihalta voi hypätä vihreän metsän syleilyyn. Tämän mahdollistaa vieressä sijaitseva lähes 900 hehtaarin laajuinen Keskuspuisto, joka on yksi espoolaisten tärkeimmistä liikunta- ja virkistysalueista. Kesäisin puistoon voi lähteä ihmettelemään Suomen luonnon lajistoa, talvisin mittailemaan latuja ja syksyisin suunnatta koko perheen voimin retkelle ruskaiseen metsään. Jos metsän sijaan merimaisema kiinnostaa enemmän, niin matkaa Espoon suositulle Rantaraitille on noin 1,5 kilometriä.

Luonnonläheisestä sijainnistaan huolimatta peruspalveluita ei tarvitse etsiä kaukaa. Kirjasto, koulu, päiväkoti, neuvola ja kauppa löytyvät Saunalahdesta, minne matkaa kertyy noin kilometrin verran.

Tillinmäki ja Vesipirtintie sijaitsevat lähellä Länsiväylää ja Kauklahdenväylää, joista autolla matkantekoa on helppo jatkaa pääkaupunkiseudun muihin kolkkiin. Julkisia suosiva voi hypätä Tillinmäen kautta kulkevaan bussiin, joka jatkaa kulkuaan aina Tapiolan metroasemalle saakka. Muutaman vuoden päästä Kivenlahteen ulottuva Länsimetro nopeuttaa liikkumista entisestään.

Vesipirtintie 2:een keväällä 2021 nousevat talot tarjoavat valmistuttuaan kodin 43 perheelle. Kohteessa on yhteensä kolme nelikerroksista rakennusta. Asuntojen koot vaihtelevat 38-neliöisestä kaksiosta 81-neliöiseen perheasuntoon.

Kohteen arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2021. Haluatko sähköpostia, kun julkaisemme lisätietoa kohteesta? Klikkaa ja tilaa uutiskirjeemme.