Majurinkatu 1 – palveluja, harrastusmahdollisuuksia ja kodin lämpöä

Leppävaaran kaupunginosassa sijaitseva uusi Vermonniityn asuinalue on keskellä kaikkea, ja naapurista löytyy jokaiselle jotain.

Vermonniityn vahvuuksia ovat loistavat kulkuyhteydet, runsas palvelutarjonta ja muut lähiympäristön tarjoamat aktiviteetit. Lyhyen matkan päässä toimii Sellon ostoskeskus, jonka palvelut ovat vertaansa vailla. Eikö työpäivän jälkeen ostoksille lähteminen kuitenkaan houkuttele? Ei hätää, sillä aluetta halkovat puistot ja niiden keskellä kiemurtelevat polut vievät kulkijan nopeasti meren ääreen rentoutumaan. Vihreitä puistoalueita, merta ja kaupunkielämää, kaikkia juuri sopivassa suhteessa. Kattavamman kuvan kohteen lähellä sijaitsevista palveluista saat esittelyvideolta.

Esittelyvideo YouTubessa

Majurinkatu 1

Majurinkadun iso uudiskohde kätkee syliinsä 117 kotia sekä katutasossa sijaitsevan 44 neliön liiketilan. Talossa on kahdeksan kerrosta ja kolme porraskäytävää. Asuntoja löytyy joka tarpeeseen, sillä kohteessa on yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita. Lisäksi talosta löytyy yhteinen kerhotila, kolme talosaunaa, pesula ja jokaisesta portaasta oma kuivaushuone.

Tutustu tämän linkin kautta Majurinkadun esitteeseen

Tästä linkistä löydät Majurinkadun huoneistoluettelon ja asuntokohtaiset vuokrat

Kohteeseen voit hakea täyttämällä asuntohakemuslomakkeen! Valitsethan hakemuksen ensimmäisellä sivulla suuralueeksi Suur-Leppävaaran, tämän jälkeen alueeksi Vermonniityn ja viimeisenä kohdetoiveeksi Majurinkadun. Näin varmistat, että olet mukana tämän kohteen asukasvalinnoissa. Hakuaika kohteeseen päättyy 31.8.2020.