Nuttukuja 4 ja 10

Espoon Niittykummun kaupunginosaan rakentuu uusia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, jotka ovat muuttovalmiita syksyllä 2022. Hyvät kulkuyhteydet, harrastusmahdollisuudet ja kattavat palvelut takaavat, että Nuttukujalla viihtyy varmasti.

Tekemistä joka lähtöön

Nuttukuja rakentuu noin 500 metrin päähän Niittykummun metroasemasta, joka sijaitsee kauppakeskus Niityn yhteydessä. Ostoskeskuksesta löytyy monenlaisia kauppoja isompaan ja pienempään ostostarpeeseen. Jos isommat ostostarpeet yllättävät tai työ ja harrastukset kutsuvat, metroasemalta pääset sukkelasti joka paikkaan. Niittykummun päiväkotiin ja alakouluun kävelymatkaa kertyy vain muutama sata metriä. Ja merellekään ei ole pitkä matka, sillä Haukilahden venesatama on vain muutaman kilometrin päässä. 

Alueen suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon kevyt liikenne, ja palvelut ovat helposti saavutettavissa pyöräillen tai kävellen. Autolla tai julkisilla liikennevälineillä liikkuminen sujuu mainiosti, sillä kohde sijaitsee Länsiväylän ja Turun moottoritien läheisyydessä.

Kohde kartalla

Nuttukuja 4

Nuttukuja 4 on 7-kerroksinen kerrostalo. Kohteessa on kaksi taloa, jotka kytkeytyvät toisiinsa parvekkeilla, asuntojen koot vaihtelevat 43-neliöisestä kaksiosta jopa 102,5-neliöiseen perheasuntoon. Yhteensä asuntoja kohteessa on 48. B-talosta löytyy yksi saunaosasto, pesula ja kuivaushuone ja A-talosta yksi kuivaushuone.

Asuntoja Pinta-ala Asuntoja
2H+KT 43–53 m2 20 kpl
3H+KT

61,5–68,5 m2

12 kpl
4H+KT 81,5–102,5 m2 16 kpl

Nuttukuja 4:llä on 27 autopaikkaa, jotka sijaitsevat maanalaisessa autohallissa. Autopaikan hinta on 60 €/kk. 

Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja. Otamme vastaan toiveet autopaikoista asuntotarjouksen vastauslomakkeella. Kun kaikkiin asuntoihin on tehty vuokrasopimus, arvomme autopaikat kaikkien halukkaiden kesken. Jos halukkaita on paljon, emme voi valitettavasti taata, että kaikki saavat autopaikan.

Nuttukuja 10 

Nuttukuja 10 on 28 asunnon kuusikerroksinen kerrostalo, jossa asuntojen koot vaihtelevat 28-neliöisestä yksiöstä 79-neliöiseen perheasuntoon. Talosta löytyy pesula, kuivaushuone, yksi saunaosasto ja kerhotila, jotka ovat myös Nuttukujan 4 asukkaiden käytössä.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja

1H+KT

28,033,5 m2

11 kpl

2H+KT

34,5–46,5 m2 7 kpl

3H+KT

60–64 m2 6 kpl

4H+KT

79 m2 4 kpl

Nuttukuja 10:llä on 12 autopaikkaa, jotka sijaitsevat maanalaisessa autohallissa. Autopaikan hinta on 60 €/kk. 

Huomioithan, että autopaikkoja on vähemmän kuin asuntoja. Otamme vastaan toiveet autopaikoista asuntotarjouksen vastauslomakkeella. Kun kaikkiin asuntoihin on tehty vuokrasopimus, arvomme autopaikat kaikkien halukkaiden kesken. Jos halukkaita on paljon, emme voi valitettavasti taata, että kaikki saavat autopaikan.

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 10 euroa.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Esitteiden tiedoista poiketen asuntojen kylpyhuoneissa ei ole allaskaappeja.

Hakuaika on päättynyt

Asukasvalinnat Nuttukuja 4:n ja 10:n osalta on saatu valmiiksi.

 

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.