Vermonniitty on keskellä kaikkea

Uusi Vermonniityn alue sijaitsee Leppävaaran ja Vermon naapurissa. Se tarjoaa asukkailleen urbaanin ympäristön, jossa luonto on kuitenkin lähellä. Alueen vahvuuksia ovat loistavat kulkuyhteydet ja lähiympäristön tarjoama aktiivinen elämä.

Sijainti liikenteen solmukohdassa mahdollistaa sujuvan kulkemisen moneen suuntaan. Esimerkiksi Helsingin keskustaan matkustat junalla vartissa ja kauppakeskus Selloon on noin kilometrin kävelymatka. Turunväylä ja Kehä I mahdollistavat sujuvan autoilun.

Aluetta halkovat useat puistot pyöräteineen ja leikkipaikkoineen. Luontopolut houkuttelevat laittamaan lenkkitossut jalkaan eikä lintubongarinkaan tarvitse lähteä kauas kotoa, sillä vierestä löytyy Laajalahden luonnonsuojelualue. Leppävaaran urheilupuisto tarjoaa puitteet harrastamiseen hiihdosta akrobatiaan.

Uuden kaavan myötä alue tulee kehittymään lähivuosina merkittävästi. Uudelle Vermonniityn alueelle rakennetaan jopa 4 000 uutta asuntoa. Lähialueelta löytyvät jo nyt kattavat peruspalvelut, mutta asukasmäärän kasvaessa alueelle on tulossa oma koulu, päiväkoti ja kauppa. Lue lisää Vermonniityn alueesta.

> Katso alueen esittelyvideo

Perilänkuja 1

Haitpa asuntoa sitten yksin tai perheenjäsenten kanssa, täältä löytyy sopivan kokoinen koti. Asuntoja on aina 33,5 neliömetrin yksiöistä neljän huoneen asuntoihin, jossa tilaa on 78,5 m2.

Suurimmassa osassa asuntoja on lasitettu parveke. Pienimmissä kaksioissa ja yksiöissä on ranskalainen parveke. Lattiamateriaali on laminaatti, pesuhuoneissa ja wc-tiloissa keraaminen laatta.

> Katso kuvat asuntojen pintamateriaaleista Facebookista

Ensimmäisessä kerroksessa on irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto, kerhotila, kuivaushuoneet, pesula ja sauna.

Huoneistot

1 h + kt + alk 33,5 m2 14 kpl
2 h + kt 38,5 - 53,5 m2 70 kpl
3 h + kt 63,5 - 69,5 m2 28 kpl
4 h + kt 78,5 m2 14 kpl
Yhteensä
126 kpl

Keskineliövuokra on 14,50 €/m2. Huomioithan kuitenkin, että huoneistokohtainen neliövuokra voi poiketa keskineliövuokrasta, sillä huoneiston neliövuokra määräytyy vuokrajyvityksen mukaan.

> Tutustu huoneistojen pohjapiirustuksiin (pdf)

Asukkaat valittu

Asukkaat näihin uusiin koteihin on nyt valittu. Seuraamalla verkkosivujamme ja Facebook-sivuamme saat aina ajantasaisinta tietoa uudiskohteistamme.