Suvikummuntie 1 E

Etsitkö kotia Tapiolasta? Suvikummuntie 1:een rakentuu keväällä 2023 uusia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kohde sijaitsee kattavien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä.

Mutkatonta asumista Suvikummuntiellä

Suvikummuntie 1 E on yksiportainen pistetalo, jossa on yhdeksän kerrosta. Rakennuksessa on yhteensä 63 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 30-neliöisestä yksiöstä 69,5-neliöiseen kolmioon. 

Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon ilmansuuntien ja ympäristön vaikutukset. Tästä syystä asunnot eivät koskaan avaudu pelkästään Merituulentien suuntaan. Suvikummuntien vieressä sijaitsevan Tapiolan urheilupuiston ympärille rakentuu parhaillaan tiivis ja viihtyisä kaupunkiympäristö uusine koteineen ja palveluineen. 

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1 h + kt 30 – 31 m² 14
2 h + kt 45,5 – 49,5 m² 28
3 h + kt 59,5 – 69,5 m² 21

Kiinteistön autopaikat sijaitsevat läheisessä pysäköintilaitoksessa, jonne on keskitetty kolmen samassa osoitteessa sijaitsevien talojen autopaikat. 

Joukkoliikenneyhteydet ovat Suvikummuntieltä katsottuna kattavat: Urheilupuiston metroasemalle on 650 metriä ja Tapiolan metroasemalle ja bussiterminaaliin alle kilometrin pituinen matka. Läheiseltä Merituulentieltä kulkee myös useampi bussiyhteys. Lähin kaupunkipyöräasema on noin 200 metrin päässä.

Sujuvaa arkea modernissa ja elävässä kaupunkikeskuksessa

Tapiola on merkittävä kulttuurin, urheilun ja palvelujen keskittymä. Alue on loistava valinta henkilölle, joka pitää aktiivisesta elämäntyylistä monipuolisen palvelutarjonnan ympäröimänä.

Espoon kulttuurikeskus, kaupunginmuseo ja kaupunginteatteri tarjoavat elämyksiä kulttuurin ja taiteen ystäville. Liikunnasta pitävälle tarjolla on paljon erilaisia harrastusvaihtoehtoja. Alueelta löytyy uimahalli, tennispuisto, urheilupuisto sekä palloilu- ja kuntoilukeskus Esport Center. Ostokset hoituvat kätevästi alueen kauppakeskuksissa.

Lisäksi Tapiolassa toimii useita kouluja ja päiväkoteja. Hyvät joukkoliikenneyhteydet sujuvoittavat liikkumista myös muualle pääkaupunkiseudulle.

Kohde kartalla

  • Urheilupuiston metroasema 650 m
  • Tapiolan metroasema 800 m
  • Kauppakeskus Ainoa 850 m
  • Lidl Niittykumpu 1 km

Meillä asut mukavasti

Ei vuokravakuutta

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Surffaa netissä ilmaiseksi

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Maksuton pesula on pyykkipäivän pelastus

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on asukkaille maksutonta. Pyykinkuivatusta taas helpottaa kuivaushuone.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Käytämme asuntojen lämmitykseen Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Luotettava vuokranantaja

Haluamme olla turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja kaikille taustaan katsomatta.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.