Maapallonkatu 5

Espoon Olarin kaupunginosaan rakentuu uusia ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat elokuussa 2022. Aluetta syleilevät luonto, palvelut, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, päiväkoteja ja kouluja unohtamatta.

Elämää luonnon ja palvelujen syleilyssä

Etelä-Espoosta löytyvä Olari on viihtyisä ja haluttu asuinalue, jonka kattavat palvelut takaavat arjen sujuvuuden. Alue on myös luonnonystävän unelma, muutaman korttelin takana sijaitseva Keskuspuisto hemmottelee ulkoilijaa, lenkkeilijää ja koiranomistajaa ympäri vuoden.

Koulut alakoulusta lukioon sekä useita päiväkoteja sijaitsevat lähistöllä. Kuitinmäen ja Olarin lähipalveluiden lisäksi etelänaapurista, Matinkylän kaupunginosasta, löytyy laaja kirjo palveluita. Kauppakeskus Iso Omena ja metroasema sijaitsevat Länsiväylän toisella puolella 1,5 kilometrin kävelymatkan etäisyydellä. Isommat ostostarpeet voi myös hoitaa matkan puolivälissä sijaitsevassa Olarin Prismassa. Valtaväylät, toimivat linja-autoreitit ja metro mahdollistavat nopeat kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Kohde kartalla

Maapallonkatu 5

Maapallonkatu 5:een rakennettavassa kerrostalokohteessa on kaksi viisikerroksista rakennusta, jotka sijoittuvat kaupunkikuvallisesti näkyvälle paikalle Kuitinmäenraitin varrelle. Uudiskohteeseen valmistuu 46 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat 35-neliöisestä yksiöstä 83-neliöiseen perheasuntoon. Asukkaiden yhteiskäyttöä varten Maapallonkatu 5:stä löytyvät talopesula ja -sauna, kerhotila sekä kuivaushuone.

Huoneisto Pinta-ala Asuntoja
1H+KT+alk+parveke 35 m2 9 kpl
2H+KT+parveke 46,5 m² 1 kpl
2H+KT+alk+vh+parveke 51 m² 8 kpl
3H+KT+parveke 59 m² 9 kpl
3H+KT+vh+terassi 67,5 m² 1 kpl
4H+KT+parveke 73,5 m² 10 kpl
4H+KT+vh+parveke 83 m² 8 kpl

Asukkaat valittu

Asukasvalinnat on saatu päätökseen ja kaikki kohteen asunnot vuokrattu.

Kanssamme on hyvä asua

Vuokravakuus 0 €

Mielestämme vakuusmaksu ei saa olla este uuden kodin löytymiselle. Tästä syystä kaikki asuntomme vuokrataan ilman vakuutta, eli vuokravakuus on meillä 0 euroa.

Lemmikit ovat tervetulleita

On täysin selvää, että lemmikit ovat osa perhettä ja tervetulleita uuteen kotiisi.

Ilmainen laajakaista

Vuokraan sisältyy ilmainen 50 Mbit/s nettiyhteys.

Pesula ja sauna

Oman kiinteistösi pesula on käytössä päiväsaikaan ja sen käyttö on maksutonta. Saunavuoron hintakaan ei päätä huimaa, sillä viikoittaisen saunavuoron hinta kuukaudessa on vain 10 euroa.

Ympäristöystävällisempää asumista

  • Asuntojen lämmitykseen käytetään Fortumin päästötöntä Eko Plus-kaukolämpöä. Lue lisää!
  • Käyttämämme kiinteistösähkö on kotimaista EKOenergia-merkittyä bioenergia.
  • Vuokra-asuntojemme lämpötilaa ohjaa tekoäly. Fortum SmartLiving -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa sen, että asuntoja lämmitetään oikea-aikaisesti ja sopivasti. Lue lisää!
  • Olemme mukana kiinteistöalan vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoisessa energiatehokkuussopimuksessa. Lue lisää!

Aktiivista asukastoimintaa

Kannustamme paikalliseen asukastoimintaan ja tuemme asukkaiden osallistumista, sillä oman asuinympäristön viihtyvyyden parantaminen onnistuu parhaiten yhdessä. Lue lisää asukastoiminnasta!

Kiinnostuitko kohteesta? Tilaa uutiskirjeemme, lähetämme sinulle sähköpostia, kun kohteesta julkaistaan lisätietoja.

Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan tiedusteluihin, jotka koskevat uudiskohteita.

Näin haet asuntoa

Voit hakea vuokra-asuntoa verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella. Ensin on kuitenkin hyvä lukea, mitä hakemisessa täytyy ottaa huomioon.

Asuntohakemus

Voit hakea vuokra-asuntoa ulkoiselta verkkosivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sillä asuntoja tarjotaan siinä olevien tietojen ja toiveiden pohjalta.